You are here

Error message

User warning: The following module is missing from the file system: kupindo_xml. For information about how to fix this, see the documentation page. in _drupal_trigger_error_with_delayed_logging() (line 1143 of /home/prirodn8/public_html/includes/bootstrap.inc).

BIOBRAN (250mg)- prirodni preparat za lečenje malignih oboljenja, jačanje imuniteta, svih vrsta infekcija, autoimunih i alergijskih oboljenja

BIOBRAN (250mg)- prirodni preparat za lečenje malignih oboljenja, jačanje imuniteta, svih vrsta infekcija, autoimunih i alergijskih oboljenja
Šifra:
88003
Cena:7.440,00 RSD
Ocenite ovaj proizvod: 
Prosek: 6 (3 glasova)
Pakovanje: 50 tableta
Poreklo: Engleska
Plaćanje: pouzećem
Isporuka: 1 - 2 dana
Dostavu plaća: kupac

BioBran tablete se primenjuju kao imunomodulator i imunostimulator u prevenciji protiv malignih oboljenja kao i kod pacijenata sa malignim oboljenjima koji dobijaju hemoterapiju i terapiju zračenjem (u cilju smanjenja neželjenih efekata standardne terapije) kao i u pripremi onkoloških pacijenata za hirurški zahvat, kako bi se isti što bolje podneo. BioBran tablete su jedinstven proizvod za jačanje imuniteta, pomažu kod virusnih i bakterijskih infekcija, autoimunim i alergijskim oboljenjima.

BioBran je jedinstven proizvod, koji je napravljen pomoću patentiranog enzimskog procesa od omotača pirinča (mekinja). Dijetna vlakna iz omotača pirinča se u postupku proizvodnje pomoću enzima gljive šitake pretvaraju u kratka vodorastvorljiva dijetna vlakna. Aktivni prirodni sastojak je jedinjenje arabinoxilan (MGN-3). Ova vlakna se apsorbuju u krvotok iz tankih creva.

BioBran ispoljava imunomodulatorno dejstvo putem stimulacije posebne grupe limfocita - NK ćelija (engl. natural killer cells), koji imaju značajnu ulogu u odbrani organizma protiv virusa i tumorskih ćelija.

Na molekularnom nivou pod uticajem BioBrana smatra se da dolazi do povećanja produkcije citokina i povećanja broja granula unutar NK ćelija, koje sadrže više citotoksičnih supstanci (perforini, granzimi, granulozini i dr.) značajnih za antimikrobno i antitumorsko delovanje.

BioBran, odnosno aktivnu supstancu arabinoxylan, MGN-3, otkrili su imunolozi (Dr Maeda, Dr Ghoneum, Dr Ninomiya ) a kompanija Daiwa Pharmaceutical Co. Japan ga od 1992. godine proizvodi i plasira na svetsko tržište.

BioBran tablete su jedinstven proizvod za jačanje imuniteta posebno kod osoba:

  • sa virusnim infekcijama - grip, virusni HPV, herpes simpleks, herpes zoster, hepatitis A, B i C, HIV...,
  • sa autoimunim oboljenjima - reumatoidni artritis, sistemski eritemski lupus, celijakija, perniciozna anemija, vitiligo, skleroderma, psorijaza, inflamatorna bolest creva, Hašimoto bolest, Adisonova bolest, Gravesova bolest, reaktivni artritis, Sjogerov sindrom, dijabetes tip 1,
  • sa alergijskim oboljenjima različite etiologije,
  • sa bakterijskim infekcijama,
  • nestabilnog imuniteta, sa čestim recidivima infekcija.

BioBran tablete treba koristiti kao prevenciju protiv malignih oboljenja.

Nema zabeleženih neželjenih dejstava i toksičnosti ni nakon više godina primene. BioBran je bezbedan za korišćenje čak i kod dece ali sa prilagođenim doziranjem prema telesnoj težini deteta.

BioBran sastav:

MGN-3 Rice Bran Arabinoxylan compound (Arabinoksilan smeša) 250 mg.

BioBran način primene i doziranje:

- Preporučena dnevna doza: 7 dana po 2 tablete popiti posle obroka, a nakon toga smanjiti dozu na jednu tabletu dnevno.

- U teškim slučajevima (maligna oboljenja) terapijska doza je od jedan do tri grama dnevno.

N a p o m e n a:
- Primena u trudnoći i tokom dojenja se ne preporučuje kao i deci ispod 3 godine.
- Kod primene u pedijatrijskoj populaciji potreban je oprez i prilagođavanje doze (15-45 mg/kg telesne težine dnevno, odnosno 1/3-1/4 količine za odrasle).

BioBran neželjena dejstva:

Nema zabeleženih neželjenih dejstava i toksičnosti ni nakon više godina primene. BioBran je bezbedan za korišćenje čak i kod dece ali sa prilagođenim doziranjem prema telesnoj težini deteta.
Ne sadrži genetski modifikovane sastojke.
Pogodan je za vegetraijance.

 

Slični proizvodi: