You are here

Error message

User warning: The following module is missing from the file system: kupindo_xml. For information about how to fix this, see the documentation page. in _drupal_trigger_error_with_delayed_logging() (line 1143 of /home/prirodn8/public_html/includes/bootstrap.inc).

IMUSIL - prirodni imunomodulator i onkoprotektor

IMUSIL - prirodni imunomodulator i onkoprotektor
Šifra:
220012
Cena:2.200,00 RSD
Ocenite ovaj proizvod: 
Prosek: 6 (1 glas)
Pakovanje: 20 kapsula
Poreklo: Rusija
Plaćanje: pouzećem
Isporuka: 1 - 2 dana
Dostavu plaća: kupac

Imusil je prirodni imunomodulator i onkoprotektor na bazi Lakto i Bifidobakterija u kombinaciji sa ehinaceom i vitaminom C. Aktivira sve karike oslabljenog imunog sistema. Smanjuje rizik od maligniteta. Imusil je apsolutno bezopasan i dobro se toleriše kako od strane odraslih tako i dece, nema neželјenih efekata, klјuč za dugovečnost i zdravlјe.

O izuzetnom značaju imunog sistema svedoči raznovrsnost njegovih reakcija na strana tela. Jedni od efikasnih mehanizama zaštite su posebno korisni mikroorganizmi, koji žive na površini našeg tela i koji ostvaruju lokalnu zaštitu sluzokože i sprečavaju ukorenjivanje i prodor pogubnih faktora u organizam čoveka. Oni ne dozvoljavaju stranim mikrobima da prodru i da se razvijaju u našim organima.
Ovi posebni mikrobi se nazivaju laktobakterije i bifidobakterije, jer izdvajaju materije, koje su pogubne za strane štetočine. Ovi mikroorganizmi se nalaze uglavnom u organima za varenje i organima urogenitalnog sistema, i upravo kroz te organe najčešće i prodiru bakterije, koje izazivaju bolesti.

Izuzetna uloga lakto- i bifidobakterija sastoji se u njihovoj sposobnosti da utiču na sve sastavne delove imuniteta: ne samo da jačaju, već i da ostvaruju finu regulaciju rada imunog sistema.
Treba istaći da uticaj korisnih bakterija na imune funkcije organizma nije uslovljen samo prisustvom živih mikroorganizama. Odavno je utvrđeno da komponente ćelijskog zida lakto- i bifidobakterija, a takođe i mnoge materije, koje one proizvode u procesu životne aktivnosti, imaju najvažniji uticaj na regulatorne funkcije imuniteta, ispoljavajući stimulišući uticaj na imune ćelije i dovodeći do pojačanja imunog odgovora, bržeg i jasnijeg reagovanja i uništavanja stranog 'došljaka' koji izaziva bolesti.

U toku prvih nedelja života bebe proizilazi prirodno 'naseljavanje' bakterija u crevima. U crevima odraslog čoveka nalaze se milioni mikroorganizama, koji omogućavaju odvijanje mnogih fizioloških procesa. Oni pomažu pri varenju hrane, razdvajajući posebne komponente hrane, što doprinosi najefikasnijoj apsorpciji korisnih materija, sintetišu vitamine K, C i nekoliko vitamina grupe B, doprinose apsorpciji vitamina D, gvožđa, kalcijuma i mnogih drugih elemenata. Lakto- i bifidobakterije igraju veliku i važnu ulogu u procesima obnavljanja sluzokože creva.
Smanjivanje njihove količine dovodi do aktivacije truljenja flore, poremećaja ravnoteže mikroba u crevima i do disbakterioze. U današnje vreme više od 50 % stanovništva Zemlje ima različiti stepen disbakterioze creva, t.j. poremećaj kvalitativnog i količinskog sastava normalne mikroflore creva.

U poslednje vreme naglo je porasla potrošnja antibiotika, sulfonamida i drugih lekova - to predstavlja jedan od glavnih uzroka razvitka disbakterioze. Od ostalih uzročnika mora se pomenuti česti stres, pogoršavanje ekološke situacije, loš kvalitet vode, nedovoljna i neuravnotežena ishrana, upotreba alkohola.

Poslednjih godina, naročito u vezi sa pojavom novih mikroorganizama, koji su otporni na antibakterijske terapije, a takođe i sa velikom rasprostranjenošću virusnih i gljivičnih infekcija i rasprostranjenošću alergija, sve više raste interes za preparatima na bazi mikroorganizama - predstavnika normalne mikroflore čeloveka. Umesto tradicionalnog lečenja antibioticima danas se sve češće upotrebljavaju takozvani probiotici.

IMUSIL je jedan od najsavršenijih preparata iz grupe probiotika i imunomodulatora sa onkoprotektivnim dejstvom. U njegovoj osnovi su komponente ćelijskog zida lakto- i bifidobakterija, koje su potpuno bezopasne za ljudski organizam, jer predstavljaju proizvod životne aktivnosti normalne korisne mikroflore ljudskog tela. Osim toga, sastav je obogaćen takvim moćnim prirodnim imunomodulatorima, kao što je vitamin C i ekstrakt ehinaceje. U savremenoj etapi razvoja medicinske nauke ovaj preparat nema sličnosti ni sa jednim drugim u Rusiji.

IMUSIL pruža krajnje povoljan uticaj na ljudski organizam: ima opšteregulišuće, stimulišuće, antiupalno, antialergijsko, antivirusno, protivgljivično dejstvo, sprečava nastajanje onkoloških oboljenja. Dejstvo IMUSIL-a sastoji se u tome, što on aktivira zaštitne ćelije organizma, koje, sa svoje strane, aktiviraju celi kompleks reakcija, što dovodi do jačanja imunog odgovora.

IMUSIL PRIMENA:

 • Infektivnih bolesti
 • Alergija
 • Hroničnih bolesti želuca i creva
 • Bolesti nervnog sistema, srca, pluća, jetre
 • Uobičajeni uticaj štetnih materija u proizvodima
 • Primena antibiotika
 • Gojaznosti
 • Česti stres na poslu i kod kuće
 • Velika fizička opterećenost
 • Intezivno bavljenje sportom
 • Prevencija od onkoloških bolesti

IMUSIL SASTAV:

Probiotička osnova bifidobakterija, ekstrakt ehinacea, askorbinska kiselina, probiotska osnova laktobakterija,
Pomoćni: laktoza, MCK, kalcijum stearat, silicijum dioksid.

Imusil način upotrebe i doziranje:

Odrasli i deca preko 14 godina, 1 kapsula 2 puta dnevno za vreme obroka, u trajanju od mesec dana.

Ako je potrebno, ponovite terapiju.