You are here

O nama

Sajt prirodni preparati.rs je specijalizovana online prodavnica nastala na osnovu iskustva u prodaji(apoteka) i iskustva saznatih od korisnika ovih preparata a namenjena je ljudima koji veruju u moć prirode i lečenje alternativnom medicinom. Svi prirodni preparati se mogu koristiti preventivno(profilaksa) ili za lečenje već nastalih bolesti.

" KADA LEKOVI NE POMAŽU TU SU PROVERENO DELOTVORNI PRIRODNI PREPARATI "

Mnogi od proizvoda iz naše ponude se ne nalaze u široj prodaji jer su količine ograničene (manji proizvodni kapaciteti, nedovoljno uvežena količina da bi se snabdele sve apoteke...) a to je je ujedno i razlog da ih približimo široj populaciji , bar onima koji imaju računar i pristup interenetu. Pored domaćih u našoj ponudi su i prirodni preparati uveženi i zemalja sa dugom tradicijiom u spravljanju i lečenju kao što su: Kina, Rusija, Ukrajina, Indija...itd, koji su provereno delotvorni, koriste se dugi niz godina i klinički su ispitani na milionima ljudi.
Potrudili smo se da Vam što bolje opišemo proizvod, njegovu primenu i dejstovo, sastav,  a razvrstamo tako da ih najlakše pronađete i na taj način olakšamo kupovinu.

Molimo sve posetioce da OCENE i  OSTAVE KOMENTAR i podele sa drugima svoje iskustvo ako su koristili neki od proizvoda i na taj način im olakšaju u odabiru proizvoda.
 

      

PRIRODNI PREPARATI

DA OSTANETE ZDRAVI ILI IZLEČITE