You are here

Error message

User warning: The following module is missing from the file system: kupindo_xml. For information about how to fix this, see the documentation page. in _drupal_trigger_error_with_delayed_logging() (line 1143 of /home/prirodn8/public_html/includes/bootstrap.inc).

Reklamacija i povraćaj

Reklamacija

Prihvatamo reklamaciju u sledećim slučajevima: oštećenja prilikom transporta, isteklog roka ili isporuke pogrešnog proizvoda. U ovim slučajevima izvršiće se, uz vašu saglasnost, zamena proizvoda i "besplatno" dostaviti novi proizvod ili vratiti novac ako je problem utvrđen nakon plaćanja pošiljke.

Račun

Prodaja proizvoda putem interneta ne podleže zakonu o fiskalizaciji i za ove proizvode ne dobijate fiskalni račun. Kao račun u slučaju reklamacije služi dostavnica robe na kojoj je jasno naznačen iznos koji ste platili + troškovi dostave, ako se naplaćuju.

Povraćaj proizvoda

Proizvodi su jasno i nedvosmisleno predstvaljeni, a pošto su podložni otvaranju i oštećenju od strane korisnika, povraćaj proizvoda nije moguć. Samo ne korišćeni tj. ne otvoreni proizvodi se mogu vratiti.