You are here

Perspi-Guard sprej - Preparat protiv pojačanog-prekomernog znojenja

Perspi-Guard sprej - Preparat protiv pojačanog-prekomernog znojenja
Šifra:
12122
Cena:2.200,00 RSD
Ocenite ovaj proizvod: 
Prosek: 6 (3 glasova)
Pakovanje: 30 ML
Poreklo: UK
Plaćanje: pouzećem
Isporuka: odmah
Dostavu plaća: kupac

Antipespirant Perspi-Guard® sprej protiv pojačanog znojenja osigurava 5-dnevnu potpunu zaštitu od znojenja i pratećeg neprijatnog mirisa. Perspi-Guard sprej pruža potpunu zaštitu, prijatan osećaj, a time i samopouzdanje. Deeluje na više mesta na telu, kao što su pazuh, stopala, dlanovi i prsa/leđa.

Perspi-Guard Primena:

Antiperspirant Perspi-Guard® može se bezbedno primeniti na svim vrstama zdrave kože i to na više mesta na telu, kao što su pazuh, stopala, dlanovi i prsa/leđa. Perspi-Guard® sprej je snažno i delotvorno sredstvo koje pomaže ljudima koji pate od vrlo teških oblika hiperhidroze (prekomernog znojenja) a istovremeno, dovljno je blag za normalnu upotrebu i kod ostale populacije. Idealan je za primenu kod bitnih događaja poput: venčanja, zabava, poslovnih sastanaka, javnih nastupa i stresnih situacija. Perspi-Guard® namenjen je ženama i muškarcima, nema mirisa pa se nakon njegove primene može upotrebiti i mirisni dezodorans.

Perspi-Guard Doziranje:

Prvi tretman kod Perspi Guarda® traje pet večeri za redom, nanosi se isključivo pred spavanje na suvu i čistu kožu. Nakon toga koristi se jednom ili dva puta nedeljno kako bi sprečili znojenje i neprijatne mirise Prsnite sprejom 2-3 puta na željeni deo tela i sačekajte da se osuši. Sledeće jutro slobodno se istuširajte ili operite kao i obično. Antiperspirant Perspi-Guard® može se primenjivati ispod pazuha, na dlanovima, stopalima, grudima i ledjima. Korišćenje mirisnih dezodoransa je dozvoljeno. Sledeće jutro izvršite vašu uobičajenu higijenu, stavite omiljeni parfem i osmeh na lice.

Perspi-Guard Neželjena dejstva:

Ukoliko dodje to iritacije kože prestati sa korišćenjem, ne nanositi na oštećenu kožu.
Ne dovoditi u kontakt sa očima.

Perspi-Guard Rok trajanja:
12 meseci od momenta otvaranja.
Jedna Bočica Perspi-Guard® spreja protiv znojenja pri regularnoj upotrebi traje oko 6 meseci.

Antipespirant Perspi-Guard® sprej je klinički odobreno sredstva i na našem tržištu ne postoji efikasniji ili po vrednosti bolji proizvod.