You are here

TESTAGEN - Peptid za lečenje muškog steriliteta

TESTAGEN - Peptid za lečenje muškog steriliteta
Šifra:
30002
Cena:2.800,00 RSD
Ocenite ovaj proizvod: 
Prosek: 5.8 (6 glasova)
Pakovanje: 60 kapsula
Poreklo: Rusija
Plaćanje: pouzećem
Isporuka: 1 - 2 dana
Dostavu plaća: kupac

Testagen je peptidni kompleks sastavljen od aminokiselina koje su fiziološki prisutne u građi testisa. Kliničkim straživanja potvrđeno je da Testagen leči muški sterilitet, poboljšava  muške seksualne funkcije u svim životnim dobima. Pomaže normalizaciju muške seksualne funkcije nakon polno prenosivih bolesti.

Preporučujemo da se prvo u tekstu na našem blogu upoznate sa peptidima-bioregulatorima novoj generaciji lekova.

Testagen kapsule se preporučuju za lečenje muškog steriliteta kada postoji smanjen broj i pokretljivost spermatozoida što onemogućava prirodno začeće. Testagen deluje stimulativno na regeneraciju testisa muškarca, povećava broj spermatozoida i njihovu vitalnost u spermogramu. Pored lečenja steriliteta Testagen klinički je dokazano, efikasno povećavau polnu moć i libido i pomaže u održavaju seksualnosti muškarca u svim životnim dobima na željenom nivou. Testagen dugoročno održava seksualnost muškarca, ne isključivo pred polni odnos, apsolutno je bezbedan za sve životne dobi i može se uzimati uz svu terapiju koju muškarac dobija od strane kardiologa ili drugih specijalnosti.

Testagen je najbezbedniji preparat za polnu funkciju muškarca jer ne sadrži hormone ni supstance štetne za srce I krvne sudove.Savetuje se preventivno jer zračenja, stres I mnoge štetne materije u ambalaži hrane I samoj hrani već u trećoj deceniji ugrožava seksualnost muškarca.

Sastav Testagena:

aktivni sastojci: peptidni kompleks AKS- S (lizin, glutaminska kiselina, asparginsk kiselina, glicin), 100 µg.

pomoćne supstance: mikrokristalna celuloza (E460), saharoza, laktoza, skrob, Polisorbat 80 (E433)

Način primene Testagena:

2x1 do 2x2 kapsule uz obrok tokom mesec dana, ponoviti za 3-6 meseci.

PREVENTIVNO se uzima 2puta 1 kapsula tokom mesec dana, ponoviti ciklus primene za 4-6 meseci. Kod nastalih poremećaja spermograma(sterilitet) uzima se tokom 4 meseca dva puta dve kapsule (jer sazrevanje spermatozoida traje oko 72 dana),a kod gubitka potencije 2 puta 2 kapsule tokom 2 meseca.Nakon primene pravi se pauza mesec dana I ponavlja ciklus primene .

Ne savetuje se primena kod osoba sa nepodnošljivošću nekog pomoćnog sastojka preparata.

Neželjena dejstava Testagena:

u toku višegodišnje primene nisu zapažena.

Način čuvanja:

na sobnoj temperaturi od 2-25 C, na suvom mestu, zaštićeno od svetlosti. Čuvati van domašaja dece.

ROK TRAJANJA:

5 godina od datuma proizvodnje

 

Slični proizvodi: