You are here

GORICIN losion protiv opadanja kose i infekcija kože glave

GORICIN losion protiv opadanja kose i infekcija kože glave
Šifra:
99001
Cena:1.300,00 RSD
Ocenite ovaj proizvod: 
Prosek: 4.5 (22 glasova)
Pakovanje: 300 ml
Poreklo: Srboja
Plaćanje: pouzećem
Isporuka: 1 - 2 dana
Dostavu plaća: kupac

Goricin losion prirodni biljni aktivni losion. Goricin uspšešno leči sva kožna i gljivična oboljenja, odstranjuje perut i masnoću, alopeciju, psorijazu, seboreju suvu i masnu, zaustavlja dalje opadanje kose, osposobljava koren i pospešuje novi rast kose.

Sastav Goricina:

koren koprive, cvet kamilice, cvet razvodnika, list i cvet pomocnice, cvet čicka, list i cvat dragoljuba, vrbova kora-žuta vrba.

Dejstvo Goricina:

Goricin deluje podjednako dobro i kod muškaraca i žena, nema neželjenih dejstva.

Nčin upoztrebe i doziranje Goricina

Glavu treba kvasiti Goricinom 3-5 puta na dan, a mesta gde nema kose i više puta. Svaki put jagodicama prstiju trljati oko 3 minuta, da bi losion dospeo do korena kose. Na glavu treba staviti plastičnu kapu za kupanje ili kesu, obavezno noću, a i po danu kad god je to moguće, da bi se vlažnost zadržala što duže. Na potpuno ćelava mesta staviti gazu, ili pamučnu krpu natopljenu biljnim losionom Goricin, da bi se losion zadržao na koži.
Rast kode uočljiv je nakon 20-30 dana. Ima slučajeva gde kosa počinje da raste i ranije kao i nešto kasnije što je rezultat kod svih osoba gde je koren kose živ. Kosu prati svakih 15 dana dečijim bebi sapunom, ili bebi šamponom.Efekti primene Goricina su vidljivi već nakon upotrebe 2-3 doze.

Napomena:

Preparat-losion za rast kose Goricin se ne sme upotrebljavati ako su na koži glave velika crvenila koja nisu prouzrokovana od peruti.
Jedna doza preparata Goricin (300mil) traje 15-20 dana.

Uz Goricin losion preporučujemo upotrebu i Goricin šampona.

Rok trajana: 3 godine (utisnut na ambalaži)