You are here

ERVAMATIN LOSION prirodni losion protiv opadanja kose

ERVAMATIN LOSION prirodni losion protiv opadanja kose
Šifra:
70008
Cena:4.390,00 RSD
Ocenite ovaj proizvod: 
Prosek: 2.9 (10 glasova)
Pakovanje: 2x200ml
Poreklo: Brazil
Plaćanje: pouzećem
Isporuka: 1 - 2 dana
Dostavu plaća: kupac

Ervamatin losion je prirodni preparat protiv opadanja i gubitka kose, peruti, seboreje, masne, slabe, tanke i proredjene kose. Ervamatin losion je napravljen od retkih biljaka Amzonije zaustavlja opadanje i pospešuje rast nove kose sa primenom kod muškaraca i žena svih starosnih doba, nema kontraindikacija.

Ervamatin losion je prirodni preparat protiv opadanja i gubitka kose, peruti, seboreje, masne, slabe, tanke i proredjene kose. Ervamatin losion je napravljen od retkih biljaka Amzonije zaustavlja opadanje i pospešuje rast nove kose sa primenom kod muškaraca i žena svih starosnih doba.

Sve biljke koje se koriste u proizvodnji Ervamatin losiona priznate su od strane CTFA (Udruženja proizvođača kozmetike, toaletnih sredstava i parfema) sa sedistem u Njujorku i prihvaćene su od strane SZO (Svetske zdravstvene organizacije).

NAUČNO OBJAŠNJENJE
Savremena istrazivanja otkrivaju da Ervamati power losion deluje u tri pravca. Ervamatin u sebi sadrži supstancu (pilokarpin), koja širi periferne krvne sudove i tako poboljšava dotok hranjivih materija i kiseonika do samog folikula dlake i na taj način ga obnavlja. Takođe, Ervamatin blokira štetno dejstvo androgenih hormona na sam koren kose, tako što inhibira alfa-5-redutazu, enzima koji manja testosteron (muški hormon) u di-hidro-testosteron koji izaziva atrofiju meška dlake i dovodi do razvoja gljivica koje inficiraju vlasište. Uz pomoć beta fitosterola dolazi do blokade ovog enzima što omogućava nesmetani rast kose. Losion deluje i antiinflamatorno, pa tako rešava probleme gljivičnih infekcija vlasišta. U potpunosti otklanja perut, normalizuje rad lojnih žlezdi i otklanja masnoću, zahvaljujući svom adstrigentnom dejstvu.

Ervamatin losion primena:

  • kod genetskog opadanja kose;
  • padanje kose na pecate;
  • difuzno proredjene kose;
  • seboreje
  • peruti
  • ostalih infekcija kože glave
  • masne kosa
  • tanke i slabe vlasi

Ervamatin power losion način primene i doziranje:

Proizvod mora da se nanosi na vlasište dva puta dnevno uz blagu masažu u trajanju od 2,5 minuta. Pranje ili ispiranje kose nije potrebno.

Prva faza:
Obnavlja se degenerisani folikul dlake u kome se nalazi koren kose, dolazi do eliminacije peruti i prestaje preterano lučenja masnoće u vlasištu. Ujedno dolazi do jačanja vec postojeće kose. Ova faza moze da traje prvi i drugi mesec, sto zavisi od problema i stanja u kome se vlasiste nalazi.
Druga faza:
Prestaje opadanje kose. Moze da traje drugi i treci mesec tretmana.
Treća faza:
Podstice se rast kose na mestima gde je ostecena i ispala i tamo gde nije potpuno unisten folikul dlake. Treca faza se odvija od treceg, cetvrtog i petog meseca tretmana pa nadalje i zavisi od stepena ostecenosti folikula dlake, mikrokapilara koji ishranjuju folikul i opsteg stanja organizma.

Poboljšanje se manifestuje na različite načine u zavisnosti od organizma. Prve promene se primećuju nakon treće nedelje korišćenja. U izuzetnim slučajevima, u početku tretmana, može se desiti da slaba kosa opadne, da bi ubrzo nakon toga počela da raste nova, jaka i lepa kosa.
Dužina tretiranja Ervamatinom zavisi od vrste i nivoa problema, od samog stepena oštećenosti folikula, kao i vremena u kome je problem trajao. Iskustva korisnika iz celog sveta su pokazala da je poboljšanje izuzetno što je Ervamatin power losion svrstalo u izuzetno efikasno sredstvo za rast kose na tržištu.

AKo se proizvod koristi po uputstvu jedna boca traje 15-20 dana.

Upozorenje:
Neprestano nošenje kapa i šešira kao i svakodnevno pranje kose mogu da izazovu oštećenja korena kose.
Svakodnevno pranje kose dovodi do slabljenja korena kose i takodje izaziva opadanje kose.

Kontraindikacije: nema

Rok trajanja: 2 godine

Pakovanje: Jedno pakovanje Ervamatin losiona sadrži 2 bočice po 200 ml

Slični proizvodi: