You are here

Ruski prirodni preparati u Srbiji

Ponuda ruskih prirodnih preparata u Srbiji se trenutno svodi na pet- šest proizvođača a predstavićemo one koje mi nudimo a to su: Art Life, Tentorijum i firma Vita.

Art Life je jedna od najbrže rastućih ruskih kompanija sa sedištem i proizvodnim pogonima u Tomsku. Art life je tza preko 10 godina poslovanja stekla solidnu reputaciju u svetu zahvaljujući proizvodnji i distribuciji visoko kvalitetnih proizvoda za zdravlje čoveka. Kompanija Art Life stvorila je poseban sistem kvaliteta, što je omogućilo da se postigne visok kvalitet proizvoda i probije se pored konkurentnih proizvoda na tržištu dijetetskih suplemenata. Kompanija je sada lider na domaćem tržištu zdrave hrane. ArtLife je bila jedan od inicijatora razvoja bioaktivnih kompleksa (BAD preparat) na tržištu u Rusije. Više od 12 godina lekari u mnogim ruskim gradovima koriste bioaktivnih kompleksa Art Life kompanije, što ukazuje na visoku efikasnost njihove upotrebe.

Naučna i industrijska aktivnost ArtLife cilju realizacije državnog programa "koncept javne politike u oblasti zdrave ishrane stanovništva Ruske Federacije za period do 2005. godine " , provodi zajedno sa Akademije medicinskih nauka .
ArtLife više puta nagrađena.realizacije državnog programa "koncept javne politike u oblasti zdrave ishrane stanovništva" koju sprovodi zajedno sa Akademijom medicinskih nauka .ArtLife Kompanija je pokrenula saradnju i sa regionalnim i teritorijalnim zdravstvenih odeljenjima da se uspostavi sistem aktivne prevencije.Na osnovu GIUV Novokuznjeck organizovala je i redovne kurseve obuke za lekare iz oblasti dijetetike - Nutrition.

" Artlajf " redovno organizuje i sprovodi naučne seminare , konferencije o ishrani i zdravom načinu života sa javnošću i lekarima zdravstvenih ustanova , učestvuje na međunarodnim konferencijama, izložbama , simpozijumima.

Novi pravac za kompanije Artlaif - vitamine i minerale ( premiksi ) razvijen 15 premiksa za obogaćivanje pića , pekarskih proizvoda , suve mešavine hrane za trudnice i,sportiste. .

Kompanija Art Life je firma koja uspješno razvila tri glavne oblasti proizvodnje :

- Biološki aktivni dodaci ishrani(BAD preparati)
- Namirnice bogate dijetetskim suplementima
- Kozmetički proizvodi

► Pogledajte sve proizvode Art Life

 

Tentorijum -

Firma Vita -