You are here

PANTHENOL KREMA - prirodna krema za regeneraciju i revitalizaciju kože

PANTHENOL KREMA - prirodna krema za regeneraciju i revitalizaciju kože
Šifra:
89001
Cena:375,00 RSD
Ocenite ovaj proizvod: 
Prosek: 5.5 (2 glasova)
Pakovanje: 150 ml
Poreklo: Srbija
Plaćanje: pouzećem
Isporuka: 1 - 2 dana
Dostavu plaća: kupac

Pantenol krema zahvaljujući svojoj strukturi I visokoj koncentraciji aktivnih komponenata (D-Pantenol, Vitamin E i Alantoin), krema lakše prodire u dublje slojeve kože čime se postiže obnavljanje, regeneracija I revitalizacija kože. Pantenol krema zdravoj koži održava pravilnu funkciju, a oštećenoj i oboleloj koži stimuliše potpunu regeneraciju tj. obnavlja narušenu prirodnu zaštitnu ulogu kože, zadržava potrebnu vlažnost, a koži vraća mekoću i elastičnost. Posebno razvijena formula omogućava dobru razmazivost I lako upijanje tokom nanošenja.

Panthenol krema primena:

Pantenol krema se koristi za negu osetljive kože, za obnovu kože sklonu iritacijama i kao preventiva za zaštitu kože od spoljnih uticaja. Deluje protivupalno i primenjuje se kod zapaljenja kože, svraba, crvenila blažih opekotina nastalih usled rekomernog sunčanja, ogrebotina, iritacije i ojeda. Takođe se može koristiti za negu i sprečavanje pucanja bradavica dojki kod dojilja, negu i regeneraciju kože posle brijanja i depilacije.

Panthenol krema sastav:

D-Pantenol, Vitamin E i Alantoin

Panthenol krema način upotrebe:

Kremu naneti na kožu u takom sloju I blago utljati. Postupak ponoviti nekoliko puta u toku dana u zavisnosti od potrebe.

Panthenol krema način čuvanja:

Dobro zatvorenu ambalažu čuvati na sobnoj temperaturi, na suvom I tamnom mestu. Ne izlagati direktnoj sunčevoj svetlosti. Čuvati van domašaja dece.

Bez parabena!

Samo za spoljašnju upotrebu!

Posle tetovaže obavezno koristiti ovu kremu jer sprečava infekciju i smanjuje otok.

 
Slični proizvodi: