You are here

SLIM AKTIV PRO - AKCIJA - prirodni preparat za eliminaciju celulita i očuvanje zdravlja kože

SLIM AKTIV PRO - AKCIJA - prirodni preparat za eliminaciju celulita i očuvanje zdravlja kože
SLIM AKTIV PRO - AKCIJA - prirodni preparat za eliminaciju celulita i očuvanje zdravlja kože
Šifra:
88014
Redovna cena:4.590,00 RSD
Cena:4.130,00 RSD
Ušteda:460,00 RSD (10%)
Ocenite ovaj proizvod: 
Prosek: 5 (1 glas)
Pakovanje: 28 kapsula
Poreklo: Srbija
Plaćanje: pouzećem
Isporuka: 1 - 2 dana
Dostavu plaća: kupac

Slim Aktiv Pro dodatak ishrani, na bazi pulpe specijalno odgajene vrste dinje, za eliminaciju celulita. Slim Aktiv Proe deluje direktno na delovima tela gde se celulit najviše nalazi: kukovima, zadnjici, struku, stomaku i rukama.  Za samo 28 dana terapije smanjuje celulit za čak 9.5% na svim delovima tela.

Slim Aktiv Pro anticelulit preparat neutrališe nastale slobodne radikale i prevodi ih biohemijskim procesima do vode. On blokira proces nastanka slobodnih radikala koji dovode do stvaranja celulita.

Slim Aktiv Pro deluje direktno na uzrok nastanka celulita. Mehanizam se odvija na nivou samih ćelija delujući kao unutarćelijski i vanćelijski antioksidans.

Slim Aktiv Pro anticelulit preparat deluje na reparaciju i regeneraciju kolagenih struktura vezivnog tkiva i septi, pri čemu dovodi do oslobađanja zastoja na nivou krvnih i limfnih sudova, čime se uspostavlja drenaža i eliminacija štetnih produkata iz regije zahvaćene celulitnim promenama. Poboljšava se i ishrana regije zahvaćenog celulitom. Na ovaj način nestaju vidljivi simptomi, a koža vraća svoj prvobitni zdravi izgled.

Klinički dokazano:
Celulit se za samo 28 dana terapije smanjuje za čak 9.5% na svim delovima tela.

Veličina masnih ćelija se smanjuje za 7.5%.
Razgradnja masnih ćelija raste za neverovatnih 94%.

Inovacija:

Ekstrakt je posebnim tehnološkim postupkom zaštićen mikroinkapsuliranom biljnom prevlakom da bi aktivna supstanca mogla nepromenjena da prođe želudačno-crevnu barijeru i deluje direktno na delovima tela gde se celulit najviše nalazi: kukovima, zadnjici, struku, stomaku i rukama.

Studije su pokazale da antioksidansi smanjuju i psihički stres i umor i time dodatno sprečavaju pojavu i skupljanje celulita.

Slim Aktiv Pro sastav:

- Mikroinkapsulirani suvi ekstrakt ploda dinje (Cucumis melo L.), je 100% prirodni biljni ekstrakt dobijen iz pulpe specijalno odgajene vrste dinje. Ovaj ekstrakt je jedan od najmoćnijih prirodnih antioksidanasa.
Sadrži i druge intra i ekstracelularne antioksidanse: katalazu, glutation, vitamin C(Natrijum-L-askorbat), vitamin A, selen, mangan koji maksimalno ubrzavaju rezultate.

Slim Aktiv Pro upotreba:

1 kapsula dnevno, dnevna doza se ne sme prekoračiti.