You are here

Šampon Kartalin faza 1/ faza 2 za psorijazi i seboreju

Šampon Kartalin faza 1/ faza 2  za psorijazi i seboreju
Šifra:
440011
Cena:2.350,00 RSD
Ocenite ovaj proizvod: 
Prosek: 6 (1 glas)
Pakovanje: 150+150 ml
Poreklo: Rusija
Plaćanje: pouzećem
Isporuka: odmah
Dostavu plaća: kupac

Šampon Kartalin faza 1/ faza 2 je specijalno formulisan dvokomponentni šampon namenjen je za  tretman većeg broja oboljenja kosmatog dela kože, ali na prvom mestu psorijaze. Kartalin šampon pokazao i visoku efikasnost i u tretmanu seboreje, slučajevima određenih promena na koži glave, naročito u slučajevima kada je koža glave izrazito masna ili su prethodno primenjena sredstva na bazi krema ili masti (npr. predhodna primena Kartalin krema).

Kartalin šampon sa prirodnim, lekovitim komponentama, koji je, s jedne strane trebalo da omogući lako skidanje Kartalin krema posle njegovog nanošenja na kosmati deo glave, a sa druge strane da, zahvaljujući svom sastavu i sopstvenom dejstvu pomogne u stanjima određenih promena na koži glave, pre svega kod psorijaze.

Klinička studija koja je rađena u cilju potvrde efikasnosti Kartalin šampona u stanjima za koja je bio namenjen je otkrila da je Kartalin šampon pokazao visoku efikasnost i u tretmanu seboreje.  

Kartalin šampon se sastoji od 2 boce od po 150 ml i to faza 1 i faza 2

Efikasnost kod tretmana seboreje je bila primećena u preko 80%.  

Šampon Kartalin faza 1/ faza 2 je namenjen za pomoć u slučajevima određenih promena na koži glave, naročito u slučajevima kada je koža glave izrazito masna ili su prethodno primenjena sredstva na bazi krema ili masti (npr. predhodna primena Kartalin krema).  

Kartalin šampon sastav:

U svom sastavu sadrži izbalansiranu kombinaciju lekovitog bilja (sibirski neven, kamilica, bela kopriva, kantarion), vitamina A, E, B5, blago peneća sredstava, sredstava za hidrataciju i komponente, koje deluju protivupalno.

Kartalin šampon način primene:

Kartalin šampon Faza 1 omogućava temeljno čišćenje kože glave, kao i kose. Ovo se naročito odnosi na slučajeve, kada se koriste kreme i masti u cilju određenog tretmana i sl. (npr. posle upotrebe Kartalin krema). Nanesite potrebnu količinu šampona Kartalin faza 1 na dlan (količina je otprilike ista, kao i kod uobičajenih šampona) i bez predhodnog vlaženja kose (kosa mora biti suva, samo sa ostacima krema Kartalin ili drugih sredstava na bazi krema ili masti – OVO JE JAKO VAŽNO!) ravnomerno rasporedite šampon po celoj glavi (kao i kod primene običnih šampona).

Da bi se postigao maksimalan efekat, potrebno je da se šampon nanese na sve delove kože glave i kose. Zatim ostaviti da deluje 3-4 minuta, posle čega isperite kosu toplom vodom.

U ovoj fazi, pored temeljnog, ali blagog čišćenja kože glave I kose, sastojci šampona Kartalin faza 1: ekstrakt sibirskog nevena, kamilica, bela kopriva, proteini izolovani iz belanca jaja, glicerin, mlečna kiselina, natrijum-laktat, vitamini A, E i B5 ispoljiće svoje delovanje. 

Kartalin šampon Faza 2 je šampon za vlažno pranje. Posle upotrebe šampona Kartalin faza 1 i posle temeljnog ispiranja, na vlažnu kosu nanesite šampon Kartalin faza 2, šamponirajte i temeljno isperite kosu.

Posle toga možete dodatno upotrebiti kondicioner, i to onaj koji obično koristite.

Kod primene Kartalin šampona faza 2, pored temeljnog, ali blagog pranja, njegove aktivne komponente: ekstrakt sibirskog nevena, kamilica, kantarion, ekstrakt korena cvekle, glicerin, mlečna kiselina, natrijum-laktat, alantion i vitamini A, E i B5, koji se nalaze u njegovom sastavu, ispoljiće svoje delovanje. 

U slučaju potrebe, moguća svakodnevna primena.

Slični proizvodi: