You are here

NEVITIL krema protiv VITILIGA

NEVITIL krema protiv VITILIGA
Šifra:
60015
Cena:1.350,00 RSD
Ocenite ovaj proizvod: 
Prosek: 4.5 (4 glasova)
Pakovanje: 100 gr
Poreklo: Srbija
Plaćanje: pouzećem
Isporuka: 1 - 2 dana
Dostavu plaća: kupac

NEVITIL biljna krema efikasno vraća prirodnu boju kože na mestima gde su se pojavile bele mrlje. Biljni sastojci ove kreme prodiru kroz pore na koži i stimulišu melanocite na proizvodnju melanina, hormona zaduženog za pigmentaciju. Bezbedna je za upotrebu, mogu je koristiti deca, trudnice i dojilje.

Vitiligo ili leukodermija je jedno od najčešćih kožnih oboljenja i pripada grupi hipopigmentacijskih poremećaja. "NEVITIL krema" je efikasan preparat koji vraća prirodnu boju vašoj koži na mestima gde su se pojavile bele mrlje.

Odabrani biljni sastojci ove kreme prodiru kroz pore na koži i stimulišu melanocite na proizvodnju melanina, hormona zaduženog za pigmentaciju. Na taj način dolazi do vraćanja prirodne boje kože na mestima gde su se usled nedostatka melanina javila bela područja. Rezultati zavise ponajviše od toga koliko dugo pacijent boluje od vitiliga, a najbolji rezultati se postižu u početnim stadijumima bolesti kada se napredak najčešće vidi već posle desetak dana korišćenja NEVITIL kreme. Što je leukodermija duže prisutna, to je potrebno vremenski duže koristiti kremu kako bi se videli rezultati.

NEVITIL krema je potpuno prirodna. Do sada nisu primećeni nikakvi neželjeni efekti. Ne oštećuje kožu koja je normalno pigmentovana i bez straha je možete nanosti i na delove koji nisu zahvaćeni depigmentacijom.

Bezbedna je za upotrebu. Mogu je koristiti deca, trudnice i dojilje.

Sastav nevitil kreme:

- ekstrakt 8 lekovitih biljaka u hladno ceđenom maslinovom ulju

- etarska ulja

- pčelinji vosak

Nevitil krema način uporebe :

Nevitil kremu nanositi 2 puta u toku dana i uveče pred spavanje na ugrožena područja.

Rok upotrebe: dve godine od datuma proizvodnje.

NEVITIL krema je ispitana u laboratoriji ANAHEM, Beograd.

Čuvati na suvom i hladnom mestu (u frižideru).