You are here

KURKUMA KREM-GEL -prirodna krema za za bolove u mišićima i za održavanje fleksibilnosti zglobova

KURKUMA KREM-GEL -prirodna krema za za bolove u mišićima i za održavanje fleksibilnosti zglobova
Šifra:
90022
Cena:990,00 RSD
Ocenite ovaj proizvod: 
Prosek: 6 (1 glas)
Pakovanje: 150 ml
Poreklo: Mađarska
Plaćanje: pouzećem
Isporuka: 1 - 2 dana
Dostavu plaća: kupac

Original Curcuma Gel Cream za spoljašnu upotrebusa ekstraktom od kurkume, osvežavajućim mentolom i lekovitim biljkama. Ublažava bolove u mišićima i pomaže za normalno funkcionisanje i održavanje fleksibilnosti zglobova.

Curcuma Gel Cream sastav:

ekstrakt kurkume, mentol, kamfor, arnika.

Kurkuma može da ima pozitivno dejstvo na normalno funkcionisanje i održavanje fleksibilnosti zglobova. Koži obezbeđuje potrebne sastojke koji je čine glatkom i hidriranom odmah nakon nanošenja.
Mentol ima antiseptički efekat pa se stoga koristi i u preparatima za olakšavanje bolova u mišićima i zglobovima. Ublažava simptome kao što je otok, bol i pregrejanost upaljenog mesta. Takođe, on može pomoći ublažavanju svraba kože.
Biljka arnika poznata je kao prirodno sredstvo za lečenje rana. Ima sitne listove i žute ili narandžaste cvetove. Arnika ima antibakterijsko, antiseptičko i protivupalno dejstvo. Podstiče formiranje granularnog tkiva što ubrzava proces zarastanja rana. Pretežno se koristi za lečenje raznih infekcija na koži, rana, opekotina, uboda insekata, isčasenja zglobova, modrica...
Kamfor se u medicinske svrhe koristi za lokalno olakšavanje bolova u mišićima i zglobovima. Lako se apsorbuje kroz kožu i poput mentola, deluje na termoreceptore i daje osećaj hlađenja, a zbog svog lagano anestetskog delovanja na nervne završetke za bol deluje lokalno anestetički.

Curcuma Gel Cream način primene:

Naneti na čisto mesto u tamkom sloju i blago masirati 2 puta dnevo.

UPOZORENJE Izbegavati dodir sa očima i otvorenim ranama. Ne koristiti za lice i intimne zone.

Čuvati na tamnom i suvom mestu van domašaja dece.

Slični proizvodi: