You are here

MLADOMASTON - prirodni preparat za profilaksu onkoloških oboljenja dojke, reproduktivnih organa žena i za uspostavljenje hormonske ravnoteže

MLADOMASTON - prirodni preparat za profilaksu onkoloških oboljenja dojke, reproduktivnih organa žena i za uspostavljenje hormonske ravnoteže
Šifra:
10021
Cena:5.615,00 RSD
Ocenite ovaj proizvod: 
Prosek: 6 (1 glas)
Pakovanje: 60 tableta
Poreklo: Rusija
Plaćanje: pouzećem
Isporuka: 1 - 2 dana
Dostavu plaća: kupac

Mladomaston je efikasan bio regulator ženskog zdravlja koji na prirodan način reguliše hormonski disbalans estrogena, pruža aktivnu profilaksu onkoloških oboljenja dojke i polne sfere, zatim normališe metabolizam estrogena i progesterona u organizmu. Mladomaston se koristi i kao profilaksa oboljenja vezanih za nepraviljno lučenje hormona kod žena, onkološka oboljenja reproduktivnih organa i dojke, gojaznost, stvaranja masnih naslaga potkožnog tkiva, klimakterične simptome, nervoza hormonalne prirode, PMS simptome.

Mladomaston odlaže prevremno starenje organizma, kože, kose, kostiju.

Primena Mladomastona :

 • profilaksa onokoloških oboljenja dojki
 • profilaksa onokoloških oboljenja materice i grlića materice,
 • mastopatija
 • endometrioza
 • saniranje posledica lečenja sintetskim hormonalnim preparatima,
 • miom materice,
 • displazija grlića materice,
 • papilovirusna infekcija.
 • klimakterični poremećaji,
 • predmenstrualni sindrom,
 • stabilizacija telesne težine,
 • odlaganje preranog klimaksa kao i prevremenog starenja organizma,
 • regulacija stanja vezivnog tkiva,
 • preventiva razvoja osteoporoze,
 • otklanjanje nervoze u PMS i klimaksu.

 

Sastav Mladomastona:

kaluđerski biber (Vitex agnus castus) ekstrakt, ekstrakt zelenog čaja, indol-3-karbinol, ekstrakt izoflavonoida soje, trans-resveratrol (ekstrakt opne grožđa).

Mladomaston je jedinstvenog sastava za koji ne postoji analog u svetu.
Sadrži u sebi pet snažnih komponenti koje svojim aktivnim principima pored onkoprotektorne uloge, sprečavaju ubrzano starenje, usporavaju procese starenja u ženskom organizmu.

Indol-3-karbinol (dobijen ekstrakcijom biljaka iz porodice krstocvetnih kupusa) - normališe promenu estrogena u organizmu žena. Prirodno oružje protiv kancera izazvanih disbalansom estrogena. Reč je o sastojku ekstrahovanom iz porodice krstocvetnih kupusa, koji u organizmu deluje kao snažan anti-oksidans, detoksifikator i anti-kancerogen. Brojni eksperimenti su pokazali da ova supstanca, ubrizgana u ćelije navedenih vrsta raka, onemogućava proces njihove dalje reprodukcije. Kod pacijenata sa rakom dojke, jajnika i grlića materice, metabolizam prirodnog estrogena je pojačan. Na bazi kliničkih ispitivanja je dokazano da je ovo povišenje važan indikator za otkrivanje kancera nastalih poremećenim balansom estrogena. Unošenje Indol-3-karbinola u organizam, podstiče se stvaranje anti-estrogena koji deluje kao supresor navedenih tumora. Sprečava razvoj karcinomnih procesa na svim nivoima.

Epigalokatehin galat (dobija se iz ekstrata zelenog čaja) - je važan polifenolski spoj (sekundarna biljna materija) zelenog čaja. Polifenoli imaju biohemijska svojstva koja sprečavaju degeneraciju ćelije i njeno širenje. Svojstva se nazivaju antimutagena i antiproliferacijska. Polifenoli su osim toga snažni antioksidansi koji neutralizuju slobodne radikale i sprečavaju oštećenje ćelije a posledično i njihovu mutaciju. Pored navedenih, pozitivna delovanja polifenola su antivirusna i antibakterijska zaštita, sprečavanje upala i jačanje imunološkog sistema. Takođe blokira rast i usporava deljenje karcinomnih ćelija, blokira procese metastaziranja.

Genestein (izoflavonaid soje) - fitoestrogen (biljni analog ženskih polnih hormona). Obezbeđuje profilaksu onkoloških obolenja ženske polne sfere.

Ekstrat divljeg (kaluđerskog) bibera-Konopljika - Menstrualni problemi najčešće su izazvani smanjenom lučenja progesterona u drugoj fazi ciklusa (lutealna faza). Usled smanjenja progesterona u ovoj fazi dolazi do pojačane produkcije estrogena, te za posledicu ima skraćenje tog perioda ciklusa. Kratka lutealna faza sa velikim učešćem estrogena i nedovoljno progesterona dovodi do pojave različitih problema kod žena: obilne i prečeste menstruacije ili njihov potpuni izostanak.Nivo prolaktina, hormona koji utiče na rad mlečne žlezde, takođe može biti povećan u tom periodu, što uzrokuje bol u dojkama, (karakterističan sindrom PMS-a.) Važno je znati da konopljika ne deluje kao fitoestrogen*. Divlji biber, tačnije deluje na hipotalamus i hipofizu, žlezde sa unutrašnjim lučenjem (smeštene u mozgu) koje upravljaju stvaranjem i odnosom ostalih hormona u organizmu. Kombinacijom efekata koje izaziva divlji biber sa ostalim sastojcima Mladomastona, dolazi do uspostavljanja ravnoteže između estrogena i progesterona, a takođe i indirektno deluje na povećanje stvaranja progesterona i normalizaciju nivoa prolaktina. Direktno uravnotežuje hormonalni balans u organizmu, eliminiše posledice PMS-a, reguliše obilne i neredovne menstruacije.

Klinička ispitivanja o korišćenju konopljike u slučajevima predmenstrualnog sindroma pokazuju da ekstrat Viteksa ispoljava pozitivan efekat kada je reč o propratnim efektima PMS-a: glavobolja, napetost i bol u dojkama, osećaj nadutosti, premor, promena raspoloženja, osećaj anksioznosti, emotivna nadraženost, depresija.

Trans-resveratrol (dobija se ekstrakcijom iz opne zrna grožđa) - jedan od najačih poznatih antioksidanasa, ima antimutagena svojstva (sprečava mutiranja ćelija), izaziva odumiranje već patološki promenjenih ćelija, značajno usporava procese starenja u organizmu.

Način primene i dozoranje Mladomastona:

uzimyti po 1 tabletu 2-3 puta dnevno sa hranom. Preporučen način korišćenja je ne manji od tri meseca. Nije preporučljivo uzimati zajedno sa kafom, crnim ili zelenim čajem

Važna napomena: Mladomaston ne sadrži sintetske hormone. Slobodan je od GMO. Sirovine koje se koriste, organskog su porekla.

Slični proizvodi: