You are here

Artemisinin (slatki pelin) -prirodni preparat za lečenje kancera i malarije

Artemisinin (slatki pelin) -prirodni preparat za lečenje kancera i malarije
Šifra:
13001
Cena:3.680,00 RSD
Ocenite ovaj proizvod: 
Prosek: 6 (4 glasova)
Pakovanje: 60 kapsula
Poreklo: Srbija
Plaćanje: pouzećem
Isporuka: 1 - 2 dana
Dostavu plaća: kupac

Artemisinin - slatki pelin - biljka koja dokazano leči monoge vrste tumora. Dokazano je da u jako kratkom periodu, mereno u satima, uništava samo karcenogene ćelije, i ova metoda je veoma je slična metodi lečenja kiseonikom. Artemisinin se koristi kao : anti-virusno, anti-bakterijsko, anti-kancerogeno, anti-parazitsko, anti-gljivično, anti-inflamatorno i anti-malarijsko sredstvo. Artemisinin je jedini priznati lek koji može upotpunosti izlečiti malariju. Sastoji se od 98% ekstrakta artemisinina slatkog pelina.

Šta je artemisinin?

Artemisinin se ekstraktuje iz biljke koja se naziva slatki pelin a koja raste u jugoistočnoj Aziji .Kinezi su ga od davnina koristili za lečenje malarije i trenutno je jedini priznati lek u svetu kojom se ta bolest može izlečiti u potpunosti. Mnogi naučnici su dokazali da je ova čudesna biljka podjednako efikasna u borbi protiv raka a da aktivni sastojak slatkog pelina - artemizinin, može da bude bezbedan, netoksičan i jeftin lek za rak.
Kancerogene ćelije imaju mnogo veću koncentraciju gvožđa u odnosu na normalne ćelije. U toku istraživanja, naučnici su izvadili iz organizma ćelije sa maksimalnom kocentracijom gvožđa i u njih injektovali artemisinin. Rezultat je bio da artemisinin ima osobine inhibicije i uništavanja kancerogenih ćelija. Artemisnin ili slatki pelin u kontaktu sa gvožđem oslobađa slobodne radikale koji uništavaju kancerogene ćelije.
Na primer:ćelija raka dojke ima 15 puta veću koncentraciju gvožđa, kad artemizinin dođe do maligne ćelije, oslobađaju se dva molekula kiseonika i stvore se slobodni radikali koji ubijaju tu ćeliju. To se ne događa u normalnim ćelijama, već samo u onima koje sadrže veliku količinu gvožđa. Metoda lečenje atremisininom je veoma slična metodi lečenja kiseonikom.
Istraživanjem je potvrđeno da atremizinin uspešno ubija kancerozne ćelije: u slučaju raka dojke, 28 odsto ćelija ubijeno je za 16 sati, uz dodatak gvožđa, 98 odsto malignih ćelija za isto vreme. U slučaju leukemije, za samo 8 sati uništeno je 100 odsto malignih ćelija. Postoje tri derivata aktivnog sastojka artemizije anue: artesunat je rastvorljiv u vodi, on je najaktivniji i najmanje toksičan, ali se i najkraće zadržava u telu. Artemeter je ulje ili lipid koji je rastvorljiv i ima najduži poluživot u telu. On je takođe i najtoksičniji (ali to je povezano isključivo sa visokim dozama). Njegova velika prednost je u tome što može da prelazi krvno-moždanu barijeru da bi stigao do raka u centralnom nervnom sistemu. Artemizinin je aktivno matično jedinjenje, ima srednji poluživot u organizmu, a takođe može da pređe krvno-moždanu barijeru.

Primena Artemisinina

Artemisinin deluje ciljano na mnoge tipove kancerogenih oboljenja tako da je primena Artemisinina dala odlične rezultate kod lečenja mnogih tumora: debelo crevo, rak dojke, jajnika, kancer puća, raka pankreasa, prostate, bubrega i leukemije.

Artemisinin sastav:

Extrakt artemisinina 98% (200 mg)

Artemisinin način upotrebe i doziranje:

Uzimati jednu kapsulu 200mg (Cistog 98% artemizina) dnevno. Preporucena doza se ne sme prekoraciti !
Artemizinin u terapiji najbolje je uzeti na prazan stomak, sa nekim prirodnim mastima, kao što je ulje od konoplje, da bi se poboljšala apsorpcija.

U P O Z O R E NJ E

1. Artemisinin ne treba uzimati 30 dana posle terapije radijacijom ili hemoterapije pošto postoji mogućnost da se gvoždje pomeri u tkivo koje okružuje ćelije.

2. Proizvod nije namenjen osobama osetljivim na sastojke iz familije ASTERACEAE(neven, maslačak suncokretkamilica, ambrozija)

3. Ne savetuje se korišćenje trudnicama, dojiljama, sobama sa dijabetesom i srčanim aritmijama.

4. Ne uzimati sa sokom od gepfruta.

5-reba unositi gvožđe nelkoliko dana pre početka terapije artemisininom.

6. Tumor markeri mogu da počnu da se povećavaju u početnim fazama iako artemisinin uništava tumor.

7. Vitamin E može da utiče na efektivnost artemisinin terapije i delovanja slatkog pelina.

8.Primenu proizvoda može da prati abdominalni bol, bradikardija, dijareja, nauzeja, povraćanje, gubitak apetita i smanjenje broja retikulocita.

9. Ne savetuje se primena sa antineoplasticima, antibioticima, imunosupresivima i antifugalnium lekovima.