You are here

Lipotropfen liposomal cink, selen i vitamin C

Lipotropfen liposomal cink, selen i vitamin C
Šifra:
99008
Cena:2.880,00 RSD
Ocenite ovaj proizvod: 
Prosek: 6 (1 glas)
Pakovanje: 150 ml
Poreklo: Nemačka
Plaćanje: pouzećem
Isporuka: 1 - 2 dana
Dostavu plaća: kupac

Lipotropfen liposomal cink i selen su esencijalni minerali koji su jako bitni za funkcionisanje našeg organizma. Lipotropfen je proizveden u Nemačkoj gde su iskorišćene samo najbolje sirovine u kombinaciji sa modernom tehnologijom proizvodnje. Porizvod sadrži cink glukonat(30mg), selen u obliku natrijum selenita (200μg) i vitamin C(180mg). Proizvod ima moć apsorpcije i do 95% zahvaljujući liposomalnoj tehnologiji.

Lipotropfen dejstvo :

Jača imunološki sistem, sinteza proteina, podstiče mentalni i fizički rast i razvoj, ubrzava zarastanje rana, regeneraciju tkiva, pomaže kod opekotina i posle hirurških intervencija, kao antikosidans bitan je za zdravlje oka, jača kosu i nokte, umanjuje rizik od nastanka karcinoma i bolesti srca, štiti zdrav izgled kože i podrška je muškom zdravlju (fertilitet, zaštita prostate, unapređuje pokretljivost spermatozoida). Potreban  je za normalan rast i iskoristljivost joda u radu tiroidne žlezde, te utiče na na normalno funkcionisanje tiroidne žlezde, neutrališe štetno dejstvo slobodnih radikala i može da ublaži degenerativne procese: usporava proces starenja, smanjuje rizik od nastanka bolesti srca i određenih tumora.

Šta je liposomalna tehnologija?

Tokom poslednjih nekoliko godina, liposomski vitamin i minerali predstavlja najbolju formu vitamina i minerala na svetu i postižu najbolje rezultate i imaju najveću moć apsorpcije.
Zašto? Liposomi su takozvani nosači ili nosioci aktivnih supstanci proizvedenih pomoću tehnologije liposomske inkapsulacije. Zbog njihove sličnosti sa biološkim membranama, koriste se kao nosači lekovitih supstanci i vitamina. Liposomi su mikroskopski vezikule u obliku mehurića koji čine membrane od posebnih molekula fosfolipida. Fosfolipidi su, po hemijskoj strukturi, veoma slični membrani koja okružuje svaku ćeliju u našem telu i koja dozvoljava ili sprečava apsorpciju materije.
Veličina liposomalnih čestica igra važnu ulogu u njegovoj sposobnosti da zadrži najveću moguću količinu. Ispravna veličina trebala bi biti između 100 i 400 nanometara.

Lipotropfen sastav:

U jednoj dozi Lipotropfen sadrži: 30mg cinka, 200μg selena i 180mg vitamina C.

Lipotropfen način upotrebe i doziranje:

Jednom dnevno popiti jednu odmerenu dozu (5,0 ml) rastvora za oralnu upotrebu.

Dodatne informacije

Proizvod ne sadrži zaslađivače i aromu.
Bočica sadrži 150 ml rastvora spremnog za upotrebu
Ambalaža: Staklena bočica
Čuvati u originalnom pakovanju na hladnom i suvom mestu, van domašaja dece
Ne prekoračivati preporučeni dnevni unos
Proizvod ne smeju da koriste osobe preosetljive na bilo koji sastojak proizvoda.
Proizvod se ne preporučuje trudnicama, dojiljama i mlađima od 18 godina.
Rok upotrebe: pogledati na pakovanju
Dodatak ishrani se ne može koristiti kao zamena za raznovrsnu ishranu

 

Proizvod je bez zaslađivača i aroma!