You are here

Error message

User warning: The following module is missing from the file system: kupindo_xml. For information about how to fix this, see the documentation page. in _drupal_trigger_error_with_delayed_logging() (line 1143 of /home/prirodn8/public_html/includes/bootstrap.inc).

Biljni čaj za jačanje imuniteta i izbacivanje HPV virusa

Biljni čaj za jačanje imuniteta i izbacivanje HPV virusa
Šifra:
60011
Cena:1.200,00 RSD
Ocenite ovaj proizvod: 
Prosek: 4.8 (98 glasova)
Pakovanje: 300 gr
Poreklo: Srbija
Plaćanje: pouzećem
Isporuka: 1 - 2 dana
Dostavu plaća: kupac

Biljni čaj za jačanje imuniteta i izbacivanje HP virusa. Pomaže u izbacivanju uzročnika kondiloma (HPV) delujući na sam virus i jačanje imunog sistema. Čajna mešavina sadrži 14 biljaka koje svojim dejstvom znatno otežanavaju vraćanje virusa.

Biljna mešavina koja pomaže u izbacivanju uzročnika kondiloma (HPV) iz organizma delujući na sam virus i snaženje imunog sistema. U kombinaciji sa PAPILOMA kremom i vagitorijama, zaokružuje se krug borbe protiv kondiloma i Humanog papiloma virusa. Osim toga, ovaj billjke od kojih je sastavljen ovaj čaj jača one elemente imunog sistema koji utiču na imunitet u odnosu na HPV, pa je vraćanje virusa u budućnosti znatno otežano.

Sastav: Čajna mešavina sadrži 14 biljaka specijalno odabranih i kombinovanih za dejstvo na HPV i jačanje organizma.

Priprema i upotreba:

8 punih supenih kašika mešavine sipati u posudu i preliti sa 8 velikih čaša vode. Kada voda proključa ostaviti da lagano vri još 3 minuti skloniti sa vatre, poklopiti i ostaviti da stoji 15 minuta. Procedtiti i piti po 4 čaše u toku dana. Po potrebi zasladiti. Čaj se prirpema za dva dana, a može se piti i hladan.

Količina jednog pakovanja je dovoljna za 15 dana nakon čega se pravi pauza 14 dana kada se tretman može ponoviti.

Čuvati na: suvom mestu.

Rok upotrebe: dve godine od datuma proizvodnje.

Neželjena dejstva: Do sada nisu zabeležena i ovaj čaj mogu koristi svi.

Čaj ispitan u ANAHEM lab pod brojem br. 32061404-2