You are here

AMIGDALIN B17 (60 kapsula) - prirodni preparat za lečenje malignih oboljenja i jačanje imuniteta

AMIGDALIN B17 (60 kapsula) - prirodni preparat za lečenje malignih oboljenja i jačanje imuniteta
Šifra:
130044
Cena:2.800,00 RSD
Ocenite ovaj proizvod: 
Prosek: 6 (2 glasova)
Pakovanje: 60 kapsula
Poreklo: Srbija
Plaćanje: pouzećem
Isporuka: 1 - 2 dana
Dostavu plaća: kupac

Amigdalin B17 (Laetril) je prirodan sastojak sirovih koštunjavih plodova, kao što su bademi, koštice kajsije, jabuke, breskve ili šljive. Koristi se kao prevencija ili kod već nastalih malignih oboljenja, jača imunitet i pomaže oporavak organizma posle radio ili hemio terapije.

Amigdalin je našao upotrebu u komplementarnim i alternativnim metodama borbe protiv kancera. Enzim beta-glukozidaza u crevima razlaže amigdalin u benzaldehid, glukozu i cijanid, za koji je pretpostavlja da je odgovoran za antitumorsko dejstvo amigdalina. Novije studije ukazuju da amigdalin može imati i dodatne, prethodno nepoznate mehanizme antitumorskog dejstva, što je dovelo do obnovljenog interesa za detaljno proučavanje ovog prirodnog jedinjenja.

Amigdalin B17 dejstvo:

- jača imunitet
- jača opšte zdravstveno stanje organizma
- čuva vitalnost i svežinu organizma
- detoksikuje i čisti telo
- kontinuirana prevencija malignih obolenja
- pomaže kod uništenja malignih celija

Amigdalin B17 sastav:

sadrži 100% prirodne suve ekstrakte vitamina B17.

Amigdalin B17 način upotrebe i doziranje:

odrasli - 1 kapsula dnevno.

Napomena: proizvod nije zamena za zdravu i uravnoteženu ishranu. Preporučena dnevna doza se ne sme prekoračiti. Proizvod nije namenjen za dijagnozu ili lečenje bilo koje bolesti.

Način čuvanja: čuvati zatvoreno u originalnoj ambalaži, zaštićeno od svetlosti i vlage, na temperaturi od 15º - 25º stepeni C (sobnoj temperaturi), van domašaja dece.

Upozorenje: proizvod ne smeju da uzimaju osobe preosetljive na neki od sastojaka. Trudnice i dojilje se moraju prvo konsultovati sa lekarom.
Sastav: proizvod sadrži 100% prirodne suve ekstrakte vitamina B17.

 

Pre upotrebe detaljno pročitati uputstvo. O indikacijama, merama opreza i neželjenim dejstvima posavetujte se sa Vašim lekarom ili farmaceutom!