You are here

VOLURINE - prirodni preparat za urinarni trakt

VOLURINE - prirodni preparat za urinarni trakt
Šifra:
16001
Cena:1.380,00 RSD
Ocenite ovaj proizvod: 
Prosek: 5.5 (2 glasova)
Pakovanje: 30 kapsula
Poreklo: USA
Plaćanje: pouzećem
Isporuka: odmah
Dostavu plaća: kupac

KOMPLEKS D-MANOZE – za zdrav urinarni trakt

Šta je Volurine®?

D-manoza je prirodni jednostavan šećer (monoglukoza), koji uspešno pomaže u eliminaciji Escherichia coli iz urinarnog trakta. Brzo ulazi u urin i pomaže u održavanju zdravog urinarnog trakta. U slučaju infekcije, D-manoza se lepi za bakterije, pokrivajući ih u celini i sprečava lepljenje bakterija na zid bešike. Iako je mehanizam delovanja složen, teoretski, ako ima dovoljno D-manoze u urinu, ona će se vezati za bakterije zaustavljajući njihovu konglomeraciju u zidu bešike, sprečavajući infekciju, na ovaj način. Bakterije Escherichia coli, obložene D-manosom, postaju nelepljive i lako se uklanjaju iz tela mokrenjem.

Osobine i efekti Volurine®-a

  • D-manosse se može koristiti tokom cele godine i nema neželjenih efekata
  • dovoljne količine D-manoze uz dovoljno tečnosti i normalno mokrenje, su jednostavan i efikasan tretman i prevencija urinarnih infekcija!!!
  • D-manosa se ne metaboliše u telu i ne utiče na regulaciju šećera u krvi i stoga je bezbedna za dijabetičare!
  • ne morate čekati da se pokažu znaci infekcije

Prema istraživanjima mnogih univerziteta širom sveta, većinu urinarnih infekcija izaziva dobro poznata bakterija Escherichia coli. Bakterije normalno žive u našem digestivnom sistemu i analnom području, ali mogu lako da skliznu u urinarni trakt i izazovu infekciju. Protok urina, navodnjava bešiku i izbacuje bakterije iz nje. Ali uporna ešerihija koli na svojoj površini ima sitne trepavice koje sadrže supstancu nalik lepku zvanu lektin, koja se lako i čvrsto drži za zid bešike i ne može se odbaciti mokrenjem. Statistike pokazuju da svaka druga žena ima najmanje jednu infekciju ešerihijom koli u životu.
Muškarci takođe mogu dobiti infekciju bešike, posebno oni sa uvećanom prostatom. Uobičajeno lečenje infekcija urinarnog trakta kod žena i muškaraca je upotreba antibiotika. Bakterija Escherichia coli je uporna, tako da dugotrajna upotreba antibiotika uništava dobre bakterije u organizmu, pre svega u našem digestivnom traktu, koje mogu izazvati druge zdravstvene probleme, što nije slučaj pri upotrebi Volurina.

Prednosti SINERGI VOLURINE®:

  • Mnoge aktuelne studije dokazuju da je D-manoza praktična, sigurna i efikasna prevencija i lečenje infekcija urinarnog trakta.
  • Prirodan način prevencije urinarne infekcije
  • Sinergistički efekat D-manoze, ekstrakta brusnice i vitamina C
  • Bezbedan za dijabetičare, žene tokom trudnoće i decu
  • Ekstrakt brusnice sadrži proantocijanidine, koji takođe sprečavaju bakterije Escherichia Coli da prianjaju za uretru ili bešiku
  • Mogućnost dugotrajne i preventivne upotrebe

Volurine način primene i doziranje:

1 kapsula dnevno.