You are here

UNIMEL krema za ekcem, psorijazu, keratoze, dekubitus i druge promene na koži

UNIMEL krema  za ekcem, psorijazu, keratoze, dekubitus i druge promene na koži
Šifra:
60005
Cena:1.100,00 RSD
Ocenite ovaj proizvod: 
Prosek: 5.7 (3 glasova)
Pakovanje: 50 gr
Poreklo: Srbija
Plaćanje: pouzećem
Isporuka: 1 - 2 dana
Dostavu plaća: kupac

UNIMEL biljna krema postiže odlične rezultate kod kožnih oboljenja poput svih vrsta ekcema, psorijaze i keratoze sa širokim spektrom terapijskih svojstava. Unimel krema je potupno prirodni preparat koji uspešno otklanja i crvenilo lica, skoro sve vrste herpesa i sanira manje rane koje inače teško i sporo zarastaju a primenu ima i kod otvorenih rana koje nastaju kao posledica ležanja kod teških, nepokretnih i slabopokretnih bolesnika( dekubitusa).

UNIMEL biljna krema za ekcem, psorijaz i keratoze. Udruženo delovanje čak 13 različitih lekovitih biljaka, čini UNIMEL kremu izuzteno jakim sredstvom sa širokim spektrom terapijskih svojstava i odličnih rezultata kod promena na koži. Unimel je potupno prirodni preparat koji uspešno otklanja i crvenilo lica, skoro sve vrste herpesa i sanira manje rane koje inače teško i sporo zarastaju.

UNIMEL krema je pokazala izuzetne rezultate i u saniranju otvorenih rana koje nastaju kao posledica ležanja kod teških, nepokretnih i slabopokretnih bolesnika (dekubitusa), vraća prokrvljenost pa je zato preporučuju negovaoci i medicnski tehničari.

UNIMEL može da se koristi i za razbijanje masnog tkiva masiranjem ili za sprečavanje alergijskih reakcija na ubode pčela, komaraca, mrava i drugih insekata.Jedinstvena biljna formula širokog polja delovanja za sada nije pokazala štetne efekte, a s obzirom da se u UNIMEL kremi koriste isključivo biljne komponente mogu je koristiti i bebe, deca, trudnice i dojilje.

Za najbolje rezultate u toku terapije ne treba koristiti druga prirodna ili farmakološka sredstva.

Indikacije:

- sve vrste ekcema
- keratoze
- kuperoze
- herpes
- psorijaza
- dekubitus
- rane različitog porekla
- alergijske reakcije na ubode insekat
- manja masna tkiva

Sastav unimel kreme:

- ekstrakt 13 biljaka
- hladno ceđeno maslinovo ulje
- eterična ulja
- pčelinji vosak

Unimel krema način upotrebe:

Kremu nanositi u tankom sloju dva puta u toku dana i uveče pred spavanje. Po potrebi, može se koristiti i više puta u toku dana bez neželjenih efekata.

Čuvati na: suvom mestu.

Rok upotrebe UNIMEL kreme: dve godine od datuma proizvodnje.