You are here

Rosa Mosqueta(čileanska ruža) ulje 75 ml

Rosa Mosqueta(čileanska ruža) ulje 75 ml
Šifra:
99021
Cena:2.990,00 RSD
Ocenite ovaj proizvod: 
Prosek: 6 (1 glas)
Pakovanje: 75 ml
Poreklo: USA
Plaćanje: pouzećem
Isporuka: 1 - 2 dana
Dostavu plaća: kupac

Ulje Rosa Mosqueta - ulje ploda divlje ruže pospešuje prirodnu regeneraciju i usporava starenje kože, regeneriše kožu iznutra, sprečava isušivanje i grubost. Od čileanske ruže se pravi apsolutno prirodno ulje visokog kvaliteta. Rosa Mosqueta je poznata po svojim moćnim lekovitim svojstvima za regeneraciju i negu kože gde kontinuirana primena ovog ulja efikasno uklanja ožiljke, otklanja strije, uklanja bore, pojavu akni, sprečava prerano starenje kože i vraća izgubljenu boju i ton kože. Obogaćeno vitaminom E (za elastičniju i mlađu kožu).

Ulje Rosa Mosquete se može koristiti na svim tipovima kože: kod osetljive, suve, masne ili zrele kože. Ima reputaciju je da ublaži simptome ekcema i dermatitisa, takođe može da pomogne za brže zarastanje opekotina od sunca, pomaže koži regeneraciju tkiva i povećava elastičnost kože.Rosa Mosqueta je poznata po svojim moćnim lekovitim svojstvima za regeneraciju i negu kože gde kontinuirana primena ovog ulja efikasno uklanja ožiljke, otklanja strije, uklanja bore, pojavu akni, sprečava prerano starenje kože i vraća izgubljenu boju i ton kože.

Rosa Mosqueta sadrži::

  • Tretinoin (retinoična kiselina) oblik vitamina A.
  • flavonoid koje se smatra antioksidansom
  • Polinezasićenim masnim kiselinama ( linolne i linolenske ) koje su direktno povezane sa sintezom kolagena ( protein koji formira vlakna) , zato su od suštinskog značaja za oblasti gde visoke stope proliferacija novih ćelija , kao što je koža lica.
  • vitamine A, D i E i Vitamin C koji olakšava prirodnu regeneraciju i starenje kože

Rosa Mosqueta način primene:

Koristi se direktnim nanošenjem na kožu po potrebi (ujutru i uveče). Ulje nanesite jednostavnim postavljanjem nekoliko kapi ulja šipka na dlanove, trljajte ruke zajedno i nežno masirajte ulje na delovima očišćene kože.

N a p o m e n a:
Posle tretiranja ne izlgati suncu. Izbegavajte kontakt sa očima. Držati van domašaja dece.

Saznajte sve o Rosa Mosqueti na ovom linku: lekovitasvojstva.com e-magazin o biljkama