You are here

PAPILOMA biljna krema za spoljne kondilome na polnim organima i koži

PAPILOMA biljna krema za spoljne kondilome na polnim organima i koži
Šifra:
60004
Cena:1.450,00 RSD
Ocenite ovaj proizvod: 
Prosek: 4.3 (6 glasova)
Pakovanje: 30 gr
Poreklo: Srbija
Plaćanje: pouzećem
Isporuka: 1 - 2 dana
Dostavu plaća: kupac

PAPILOMA biljna krema pomaže u otklanjanju polnih bradavica - kondiloma i kod žena i muškaraca. Biljni sastojci prodiru duboko do korena bradavica i snažno deluju na virus, kondilomi se postepeno smanjuju i nestaju. Tretman PAPILOMA kremom je potpuno bezbolan, bez neželjenih efekata i ožiljaka.

PAPILOMA krema pomaže u otklanjanju polnih bradavica - kondiloma i kod žena i muškaraca.

Zahvaljujući biljnim sastojcima koji prodiru duboko do korena bradavica i snažno deluju na virus, kondilomi se postepeno smanjuju i nestaju. Tretman PAPILOMA kremom je potpuno bezbolan, bez neželjenih efekata i ožiljaka.

Rezultati su vidljivi najčešće posle korišćenja samo jedne kutije PAPILOMA kreme, osim u slučajevima težih i dugotrajnijih infekcija kada je potrebno duže nanositi preparat.

Do sada je PAPILOMA kremu koristilo preko 20 000 obolelih od Humanog papiloma virusa (HPV), i prema njihovim iskustvima krema je gotovo 100% efikasna.

Prirodni preparat PAPILOMA krema u potpunosti je napravljen od specijalno odabranih biljaka i ne sadrži nikakve veštačke hemijske sastojke. Za vezivanje kreme koriste se pčeljinji vosak i hladno ceđeno maslinovo ulje, a kao garancija vrhunskog kvaliteta pri izradi se upotrebljavaju najkvalitetnija domaća i uvozna eterična ulja.

U toku tretmana kremom Papiloma, dozvoljeni su seksualni odnosi.

Kao dodatak PAPILOMA kremi, preporučuje se Biljni čaj za jačanje imuniteta i izbacivanje HP virusa. Kod lečenja unutrašnjih kondiloma, najbolje rezultate daju PAPILOMA vagitorije za intimnu higijenu.

Zahvaljujući svom 100% prirodnom sastavu, PAPILOMA kremu mogu koristiti čak i trudnice i dojilje i do sada nisu zabeležena nikakva neželjena dejstva.

Sastav:papiloma kreme:

- ekstrakt lekovitog bilja
- hladno ceđeno maslinovo ulje
- etarska ulja
- pčelinji vosak

Jedno pakovanje od 30 gr dovoljno je za mesec dana korišćenja.

način upotrebe Papiloma kreme

Nanositi kremu dva puta u toku dana i jednom uveče pred spavanje, na prethodno oprano i osušeno ugroženo područje.

Čuvati na: suvom i hladnom mestu (u frižideru).     
Rok upotrebe: dve godine od datuma proizvodnje.
Preparat u prometu na osnovu Stručnog mišljenja GZZZ Beograda br. 08-1184