You are here

Error message

User warning: The following module is missing from the file system: kupindo_xml. For information about how to fix this, see the documentation page. in _drupal_trigger_error_with_delayed_logging() (line 1143 of /home/prirodn8/public_html/includes/bootstrap.inc).

ENDOLUTEN - peptid za regulaciju endokrinog sistema

""
Šifra:
220018
Cena:15.500,00 RSD
Ocenite ovaj proizvod: 
Prosek: 5.5 (8 glasova)
Pakovanje: 20 kapsula
Poreklo: Rusija
Plaćanje: pouzećem
Isporuka: 1 - 2 dana
Dostavu plaća: kupac

Kompleks peptidnih frakcija dobijenih iz epifize mladih životinja .Izdvojeni peptidi vrše selektivno dejstvo na ćelije neuroendokrinog sistema , normaliziju metabolizam u ćelijama epifize i  lučenje melatononina, regilišu hormonski metabolizam. 

Klinička ispitivanja su pokazala da je preparat ENDOLUTEN  efikasno sredstvo za kompleksnu obnovu neuroendokrine regulacije posle bolesti različitog porekla, u slučaju patološkog razvoja toka menopauze, kod osoba obolelih od karcinoma posle zračenja i hemoterapije, pri izloženosti ekstremnim uslovima spoljašnjesredine, u slučaju nezadovoljavajuće ishrane kao i tokom starenja radi normalizacije lučenja melatonina.  Epifiza igra ulogu neuroendokrinog centra koji odgovara na nervne impulse tako što luči hormone.

Endolutem je jedno od najefikasnijih sredstava za produžetak životnog veka i usporavanja procesa starenja budući da igra ulogu induktora endogenog malatonina u ljudskom organizmu. Peptidi epifize koji ulaze u sastav endolutena identični su onima koje sintetiše zdravi ljudski organizam  i upravo zbog toga ne postoji opasnost od preterane doze niti od neželjenih efekata.

Primana Endulutena:

  • Smanjuje rizik od nastanka onkoloških bolesti i tumora 5 puta
  • Normalizuje sve ciklične procese u organizmu
  • Reguliše reproduktivni sistem
  • Produžava rok reproduktivnosti
  • Odlaže klimaks i ublažava njegove posledice
  • Normalizuje imuni sistem
  • Povećava životni vek

Sastav Endolutena:

- Peptidni kompleks A-8 (peptid epifize)
- mikrokristalna celuloza
- laktoza
- kalcijum stearat

Endoluten način primene i dozioranje:

1-2 kapsule 1-2 puta na dan u toku obroka. PREPORUČENA TERAPIJA 1-3 MESECA
Terapiju je moguće ponoviti 1-3 meseca.

 

Mere opreza

Pre upotrebe detaljno pročitati uputstvo. O indikacijama, merama opreza i neželjenim dejstvima posavetujte se sa Vašim lekarom ili farmaceutom!

Informišite se više o peptidima u našem blogu...