You are here

Ulje jetre bakalara - za zdravlje nervnog sistema i vida

Ulje jetre bakalara - za zdravlje nervnog sistema i vida
Šifra:
22004
Cena:3.050,00 RSD
Ocenite ovaj proizvod: 
Prosek: 5.8 (8 glasova)
Pakovanje: 200 kapsula
Poreklo: Nemačka
Plaćanje: pouzećem
Isporuka: 1 - 2 dana
Dostavu plaća: kupac

Ulje jetre bakalara: Lečenja oboljenja kostiju i zglobova, problema sa vidom, oboljenja kože i sluzokože. Za aktiviranje imunog sistema. Primenjuje se kod profilaktike srčanog sistema, za smanjenje holesterola i debljanja, kod depresivnog stanja za vreme trudnoće i posle porođaja.

Dejstvo: Ulje od jetre bakalara sadrži dve od najvažnijih nezasićenih masnih kiselina DHA (dokozaxeksaenska kiselina) i EPA (ejkozapentaenska kiselina), kao i prirodne forme vitamina A i D. DHA je masna kiselina, koja je od suštinskog značaja za zdravlje nervnog sistema i vida. EPA je korisna za srčani sistem, smanjuje upale u organizmu. Ta svojstva protiv upala čine EPA posebno korisnom za ljude, koji boluju od artritisa. Vitamin A je neophodan za vid i zdravu kožu, kao i za jačanje sluzokože, uključujući sluzokožu sistema varenja.

Dopunsko dejstvo: Vitamin D je od suštinskog značaja za održavanje zdravih kostiju i zuba. Pomaže imuni sistem i smanjuje rizik od razvoja autoimunih oboljenja. Vitamin D je neophodan za održavanje normalnog krvnog pritiska. Poslednja ispitivanja pokazuju značaj DHA kao faktora za kontrolu depresivnih stanja. Za trudnice i žene dojilje obavezno je da sa hranom uzimaju DHA, da bi ojačale pravilan razvoj nervnog sistema kod bebe.

Način, na koji se skuplja i čuva ulje od jetre bakalara, je veoma važan za dobijanje kvalitetnog proizvoda i za očuvanje prednosti nezasićenih kiselina i vitamina. Kod proizvoda Sanct Bernhard koriste se samo ribe koje su ulovljene u čistim arktičkim vodama. Ove hladne okeanske vode sadrže hranljive materije, idealne za rast zdravih bakalara. Ulje od jetre riba se izvlači maksimalno brzo. Ovo je važan momenat, jer da bi se sačuvao kvalitet i očuvalo od užeglosti, koristi se tehnologija izvlačenja bez kiseonika, čuvanje i punjenje u kapsulama. Gotov proizvod sadrži prečišćeno ulje od jetre bakalara, bogato hranljivim materijama i prirodnim antioksidantima

Sastav: Svaka kapsula sadrži 500 mg ulja od jetre bakalara, od kojih iznad 80% nezasićene masne kiseline. Sadrži vitamin A i vitamin D.

Način upotrebe: 2- 3 puta na dan po 2 kapsule neposredno pre jela, da bi se omogućila optimalana apsorpcija. Pogodan za decu, žene u drugom stanju i dojilje.