You are here

AKCIJA SYNERGY BETA CAROTENE prirodni preparat moćan antioxidant

AKCIJA SYNERGY BETA CAROTENE prirodni preparat moćan antioxidant
AKCIJA SYNERGY BETA CAROTENE prirodni preparat moćan antioxidant
Šifra:
16003
Redovna cena:1.392,00 RSD
Cena:1.113,60 RSD
Ušteda:278,40 RSD (20%)
Ocenite ovaj proizvod: 
Prosek: 6 (2 glasova)
Pakovanje: 60 SOFT kapsula
Poreklo: USA
Plaćanje: pouzećem
Isporuka: odmah
Dostavu plaća: kupac

MOĆAN ANTIOKSIDANT

Šta je beta karoten 6mg?

Beta-karoten je biljni pigment iz grupe karotenoida. U našem telu se pretvara u vitamin A (esencijalni vitamin).

Beta-karoten je zaslužan za mnoge važne funkcije vezane za naše zdravlje. Jedan je od najvažnijih antioksidanata u borbi protiv slobodnih radikala i čuvar je zdravlja naših krvnih sudova i srca. Važan je u borbi protiv akutnih i hroničnih infekcija i povećanju imuniteta ljudskog organizma.

Beta-karoten takođe učestvuje u zaštiti telesnih tkiva od štetnog dejstva UV zraka. Pored toga, potrebno je stvoriti pigment melanina, ublažiti tegobe i u lečenju degeneracije žute mrlje.

Osobine i efekti beta karotena 6mg

Beta karoten je provitamin vitamina A, koji doprinosi održavanju normalne diferencijacije ćelija, normalnoj funkciji imunog sistema, održavanju normalne kože i sluzokože, normalnom vidu i normalnom metabolizmu gvožđa.

Štiti telo od štetnog dejstva slobodnih radikala, koji mogu oštetiti strukturu ćelijskih membrana i izazvati nekontrolisanu ćelijsku deobu. Beta karoten, takođe, štiti kožu od štetnog dejstva UV zraka i sprečava starenje ćelija.

Istraživanja su pokazala da svojim delovanjem na nervne ćelije beta karoten usporava proces kognitivnog starenja, poboljšava imuni odgovor, kapacitet pluća, smanjuje rizik od respiratornih problema, uključujući astmu i bronhitis. Takođe smanjuje rizik od makularne degeneracije oka, katarakte i drugih problema sa očima koji se javljaju starenjem. Istraživanja su pokazala da je nedostatak ovog pigmenta u kombinaciji sa nedostatkom vitamina C faktor rizika za reumatoidni artritis.

Uzimanje Sinergi Beta-Carotene kapsula, kao suplementa, ispunjava dnevne potrebe za vitaminom A i beta-karotenom u proleće i leto.

Sadrži Piperin koji pospešuje resorpciju i bioraspoloživost drugih nutrijenata iz hrane u digestivnom traktu, omogućava ulazak mnogih supstanci u organizam u aktivnoj formi,sprečava nastanak novih masnih ćelija, ima ulogu u snižavanja nivoa lipida u krvi.

Prednosti SINERGI Beta Carotene 6 mg

Sadrži preporučenu dnevnu dozu beta karotena
Dodavanjem BIOPIPERINA u našu formulu, apsorpcija beta karotena se povećava za više od 60%

Beta Carotene nacin upotrebe i doziranje:

Jedna (1) kapsula dnevno uz obrok ili neposredno nakon obroka