You are here

OMEGA 3–6-9 kapsule Lanenog ulja - prirodni preparat za poboljšanje stanja srčanog sistema

OMEGA 3–6-9 kapsule Lanenog ulja
Šifra:
220131
Cena:3.220,00 RSD
Ocenite ovaj proizvod: 
Prosek: 6 (1 glas)
Pakovanje: 180 kapsula
Poreklo: Nemačka
Plaćanje: pouzećem
Isporuka: 1 - 2 dana
Dostavu plaća: kupac

Omega 3-6-9 kapsule lanenog ulja Sanct Bernhard se preporučuju kod: povećanog holesterola, hipertenzije, artritisa, astme, problema sa srčanim sistemom i prekomerne težine, kao i za zdrave kosti, zglobove, kožu, nokte, kosu.

Dejstvo Omega 3-6-9 kapsula lanenog ulja:

Tokom svoje aktivnosti ljudski organizam ima potrebe za neke posebno važne esencijalne (nezamenljive) aminokiseline, koje ne mogu da se sintetizuju u organizmu. Takve su alfa - linoleinska (omega 3), linolna (omega-6), oleinska (omega-9). Polinezasićene masne kiseline u lanenom ulju imaju veoma važnu ulogu za ćelijske membrane, poboljšavaju stanja srčanog sistema, čuvaju od arterioskleroze i bolesti srca.

Masne kiseline pomažu usvajanje kalcijuma i magnezijuma –posebno važni za izgradnju kostiju, pomažu oporavak kod crevnih infekcija, problema sa jetrom i bubrezima. Pokazuju specifične antioksidantske efekte i sprečavaju nastanak raka. Posebno su korisni za održavanje dobrog vida i elastičnost kože, čvrstu noktiju i kose. Polinezasićene masne kiseline povavaju otpornost prema infekcijama i jačaju imuni sistem organizma. Laneno ulje je veoma efektivno u borbi protiv prekomerne težine I gojaznosti.

Omega 3-6-9 kapsule lanenog ulja sastav:

Svaka kapsula sadrži 500 mg čistog hladno presovanog lanenog ulja.

Omega 3-6-9 kapsule lanenog ulja način upotrebe:

2- 3 puta na dan x 2 kapsule za vreme obroka sa tečnosti. Deca ispod 12 godina 2-3 puta na dan x 1 kapsula. Preporučuje se uzimanje najmanje 4 nedelje.

NAPOMENA
Omega biljnog porekla se može neograničeno koristiti dok omega životinjskog porekla maximalno 3 meseca.

Pre upotrebe detaljno pročitati uputstvo. O indikacijama, merama opreza i neželjenim dejstvima posavetujte se sa Vašim lekarom ili farmaceutom!