You are here

Zlatni pamirski Mumio

Zlatni pamirski Mumio
Zlatni pamirski Mumio
Šifra:
87002
Redovna cena:1.200,00 RSD
Cena:1.000,00 RSD
Ušteda:200,00 RSD (17%)
Ocenite ovaj proizvod: 
Prosek: 2.3 (9 glasova)
Pakovanje: 60 tableta
Poreklo: Rusija
Plaćanje: pouzećem
Isporuka: 1 - 2 dana
Dostavu plaća: kupac

Mumio je prirodna  smola(fosilizovani med, vosak i mleč), odnosno kompleks organskih bioloških supstanci. Sadrži više od 60 biološki aktivnih supstanci koji se nalaze baš u onom obliku koji organizam na najbolji mogući način može iskoristiti. Mumio ubrzava regeneraciju celokupnog organizma. Mumio ima svojstva koja mogu obnoviti smanjenu funkciju nervnih stabala i dosta aktivno učestvuje u sintezi DNK.

Mumio je prirodna smola, odnosno kompleks organskih bioloških supstanci. Sadrži više od 60 biološki aktivnih supstanci koji se nalaze baš u onom obliku koji organizam na najbolji mogući način može iskoristiti. Mumio ubrzava regeneraciju celokupnog organizma.

Mumio je uravnotežen kompleks prirodnih bioloških supstanci

Istraživanja su pokazala prisustvo više od 60 hemijskih elemenata i grupa biološki aktivnih supstanci:

  • Fulvična i humična kiselina
  • Kumarini
  • Minerali: Ca, Na, K, Mg, Al, Fe, Mn, Zn, I, Se, Co, P, Cr, Ni, B i ostali minerali u tragovima
  • Vitamini: A, C, E, B1, B6, B12,P
  • Aminokiseline: asparaginska, glicin I glutaminska
  • Ostalo: fosfolipidi, steroidi i steroli, kompleksi polifenola, alkaloidi, eterična ulja…

Snagom uzajamnog dejstva svih elemenata koji se međusobno dopunjuju, pojačava se njihovo pojedinačno dejstvo.

Mumio sadrži kumarine, humičnu i fulvičnu kiselinu koja na prvom mestu omogućava transport ovih supstanci kroz organizam i unutar ćelija kako ih organizam na najbolji mogući način može iskoristiti.

Fulvična kiselina pomaže produkciji energije, poboljšava cirkulaciju, stimuliše metabolizam. Uspostavlja balans elektrolita i važna je u procesu alkalizacije organizma. Fulvična kiselina je antioksidans koji oslobađa organizam od slobodnih radikala i drugih toksina.

Klinički dokazan

Mumio se u narodu koristi stotinama godina unazad. Od strane nauke prepoznat je potencijal Mumio i brojne naučne i kliničke studije započete su 50 tih godina prošlog veka u renomiranim naučnim medicinsko-istraživačkim centrima širom tadašnjeg SSSR-a, koja su potvrdila regenerativna svojstva mumie.

Kako se prepoznaje čist Mumio?

Zlatni Mumie je prirodna smola koja se skuplja iz pukotina u pećinama teško pristupačnih planinskih predela u oblasti Pamira. Crne je boje i rastvorljiv je u vodi. Test čistoće Mumio je upravo u ovoj rastvorljivosti. Ako se u čaši vode Mumio rastvori bez vidnog taloga onda je to znak pravog Mumie.

Spreman za upotrebu

Zlatni Mumio koristimo za spoljnu i unutrašnju upotrebu. Za unutrašnju upotrebu postoji oblik tableta, kapsule  i smola. Kod proizvođača gold Mumio iz Kirgizije tablet i kapsule su zadržale sve karakteristike čiste mumio jer u procesu proizvodnje nisu koristili dodatke i punioce. Tablete Zlatni Mumie su identične izvornoj Mumio smoli. Preporučuje se da se tablete čuvaju u frižideru radi lakšeg istiskanja jer je čista Mumio smola bogata eteričnim uljima što je čini lepljivom i mekom.

Slični proizvodi: