You are here

Error message

User warning: The following module is missing from the file system: kupindo_xml. For information about how to fix this, see the documentation page. in _drupal_trigger_error_with_delayed_logging() (line 1143 of /home/prirodn8/public_html/includes/bootstrap.inc).

COPRINUS COMATUS - medicinska gljiva za dijabetes, zatvor, hemoroide, nastanka kardiovaskularnih oboljenja i raka(kancera)

COPRINUS COMATUS - medicinska gljiva za dijabetes, zatvor, hemoroide, nastanka kardiovaskularnih oboljenja i raka(kancera)
Šifra:
11018
Cena:1.200,00 RSD
Ocenite ovaj proizvod: 
Prosek: 5 (17 glasova)
Pakovanje: 50 gr
Poreklo: Kina
Plaćanje: pouzećem
Isporuka: 1 - 2 dana
Dostavu plaća: kupac

Coprinus comatus je gljiva koja se zbog svoje lekovitosti koristi u medicinske svrhe i za koju je neosporno dokazano da reguliše nivo šećera u krvi, gasi upalne procese u organizmu i povrh svega sprečava kardiovaskularne bolesti izazvane dijabetesom, uspešno se koristi i u terapijama protiv hemoroida kao i problema probavnog trakta. Coprinusom se leči uzrok dijabetesa bez ikakvih sporednih i neželjenih efekata. Naučno je dokazano da smanjuje mogućnost oboljenja od raka i SARCOMA. Upotrebljava sa da se spreči slepilo, anputacija nogu, slabljenje i prestanak rada bubrega, potpomaže varenje i poboljsava apetit.

Coprinus Comatus (ili dlakava griva) je dugo proučavana a prva ispitivanja počinju još daleke 1934 godine pošto je bila odomaćena u Evropi, može da se uzgaja ali nije dugotrajna

Extrakt Coprinus-a nije komercijalno dostupan pa se jedino koristi kao sušena ili u obliku tableta od praha presovane gljive.

Coprinus sadrži veliki procenat kalcijuma, kalijuma, gvoždja, magnezijuma, cinka, mali procenat natrijuma, 20 slobodnih amino kiselina a takodje je dokazano da Coprinus pečurke sadrže i proteine i preko 50% polisaharida koji su sa medicinskog aspekta najznačajniji sastojak lekovitih gljiva, pored toga sadrži i 8 esencijalnih amino kiselina koje ljudsko telo ne može da samo proizvede.

Sušeni prah se naročito koristi prilikom lečenja dijabetesa. Coprinus reguliše nivo šećera u krvi, gasi upale u organizmu i povrh svega sprečava kardiovaskularne bolesti izazvane dijabetesom. Očuvava ćelije pankreasa koje proizvode insulin. Samo jedan sat posle konzumiranja praha Coprinusa nivo šećera u krvi se redukuje za 41,3%, tri sata kasnije nivo šećera je još uvek smanjen za 31%, čak i nakon šest sati nivo šećera u krvi je niži za 20% nego pre unošenja praha Coprinusa.

Nema uočenih razlika između redukovanja nivoa šećera u krvi Coprinusom i antidijabetičkim lekovima. Coprinusom se leči uzrok dijabetesa bez ikakvih sporednih i neželjenih efekata.

Upotrebljava sa da se spreči slepilo, aputaciju nogu, slabljenje i prestanak rada bubrega, potpomaze varenje i poboljsava apetit. Upotreba Coprinus-a je fantastičan korak za sve obolele od dijabetesa kao i osobe koje bi da smanje nivo šećera u krvi i smanje mogućnost arteroskleroze i njene posledice izazvane šećerom u krvi. Naučno je dokazano da smanjuje mogućnost oboljenja od raka i SARCOMA. Coprinus se takodje uspešno koristi u terapijama protiv hemoroida kao i problema probavnog trakta.

COPRINUS COMATUS način upotrebe u doziranje:
 

  • Dijabetes tipa I i II
  • Hemoroidi
  • Opstipacija (zatvor)

Preporučeno dnevno doziranje je 3 x 0,5g sušenog praha kako kod nastalih obolenja tako i kod profilakse.

Saznajte sve o gljivi coprinus comatus na ovom linku: lekovitasvojstva.com e-magazin o biljkama

 

Slični proizvodi: