You are here

OSTEOMAX K2 - Prirodni preparat za sprečavanje nastanka osteoporoze i jačanje krvnih sudova

 ""
Šifra:
90023
Cena:1.980,00 RSD
Ocenite ovaj proizvod: 
Prosek: 4 (3 glasova)
Pakovanje: 60 kapsula
Poreklo: Mađarska
Plaćanje: pouzećem
Isporuka: 1 - 2 dana
Dostavu plaća: kupac

Osteo MaxK2 je 100% prirodni preparat za sprečavanje nastanka osteoporoze, očuvanje i jačanje kostiju i krvnih sudova, Osteo MaxK2 sdrži vitamin K2 i D3 sa dodatkom kalcijuma a bez štetnih aditiva. Preporučuje se osobama srednjeg i starijeg doba, posebno ženama, za održavanje normalne funkcije kostiju, prevenciju i dopunu terapije kod osteoporoze, sprečavanje nastanka moždanog i srčanog udara.

Osteo MaxK2 je jedinstvena i prirodna formulacija za očuvanje i jačanje kostijui krvnih sudova. Preporučuje se svim osobama srednjeg i starijeg životnog doba, posebno ženama, za čvrste i zdrave kosti, za prevencijui kao dopuna u lečenju osteoporoze. Povećan unos kalcijuma i vitamina D izuzetno važan i potreban u periodu rasta i starijem životnom dobu kao i kod žena u trudnoći, tokom dojenja, pre- i u menopauzi. Vitamin K2 je taj koji aktivizira osteokalcina kako bi se kalcijum pravilno ugradio u kosti.

Vitamin K2 u obliku MK-7 je ekstrakt japanske fermentisane soje Natto, koji sadrži najveću količinu prirodnog vitamina K2. Neophodan je za pravilno iskorišćavanje resorbovanog kalcijuma i njegovo potpuno ugrađivanje u kosti. Sprečava stvaranje kalcifikata u arterijama, krvnim sudovima, hrskavici i mekim tkivima.
Vitamin D3 je u obliku holekarciferola koji omogućava apsorpciju kalcijuma i stimuliše sintezu osteokalcina. neophodan je za sve vitalne funkcije.
Kalcijum je mineral neophodan za rast i jačanje kostiju i zuba. Može da redukuje krvni pritisak i nivo holesterola. Nedostatak kalcijuma vezuje se za pojavu rahitisa kod dece i nastanak osteomalacije i osteoporoze kod odraslih.

Osteo MaxK2 sastav:

kalcijum karbonat 600 mg, kalcijum citrat 100 mg, vitamin K2 (Menakonin-7), vitamin D3 (holekalciferol), želatin(omotač kapsula).

Osteo MaxK2 način upotrebe i doziranje:

Odrasli jedna kapsula dnevno sa jelom ili vodom.

NE sadrži: GMO (genetičko modifikovane organizme), mleko, gluten. BEZ ADITIVA.