You are here

ChlorOxygen - preparat za povećanje energije, izgradnju i održavanje zdravih nivoa crvenih krvnih zrnaca

ChlorOxygen - preparat za povećanje energije, izgradnju i održavanje zdravih nivoa crvenih krvnih zrnaca
Šifra:
330003
Cena:5.250,00 RSD
Ocenite ovaj proizvod: 
Prosek: 5.7 (6 glasova)
Pakovanje: 29,6 ml
Poreklo: Rusija
Plaćanje: pouzećem
Isporuka: 1 - 2 dana
Dostavu plaća: kupac

ChlorOxygen je biljni preparat za povećanje energije, prijatnog slatkastog ukusa trave, sa formulom kojoj se veruje od 1969. god.

ChlorOxygen je jedinstveni dijetetski proizvod,obuhvata širok spektar hranljivih materija. U pitanju je snažan izvor vitamina A, vitamina C, vitamina E, vitamina K i beta-karotena. Hlorofil je bogat antioksidantima, esencijalnim mineralima kao što su magnezijum, gvožđe, kalijum, kalcijum, i esencijalnim masnim kiselinama.

Povećana oksigenacija je ključ da telo proizvodi više energije. ChlorOxygen hlorofil koncentrat zadovoljava potrebe vašeg tela za kiseonikom na dva načina.

Prvo, pošto crvena krvna zrnca putuju kroz pluća, ChlorOxygen aktivira te ćelije i pretvara ih u neodoljiv magnet za kiseonik.

Dostavljeno do tkiva, ovo izobilje kiseonika zadovoljava gladne ćelije i povećava energiju.

Zatim, ChlorOxygen gradi bolju krv tako što obezbeđuje vaše telo sa gradivnim materijama neophodnim za izgradnju i održavanje zdravih nivoa crvenih krvnih zrnaca.

Povećajte svoje energetske nivoe prirodno sa ChlorOxygenom. Na ovaj način dobijate energiju bez šećera, kofeina, ili drugih stimulansa.

Za više od 45 godina, Bilje, Etc. je koristio lekovita svojstva biljaka. Mi stvaramo i isporučujemo profesionalno snažnu formulu na bazi prirodnih lekova koji su jedinstveni, bezbedni, efikasni.

ChlorOxygen dejstvo:

 • Gradi Bolju Krv
 • Zadovoljava sve potrebe vašeg tela sa kiseonikom
 • Podiže nivo energije
 • Povećava nivo hematokrita tokom trudnoće
 • Maksimizira funkciju pluća
 • Pomaže aklimatizaciju na višim nadmorskim visinama

ChlorOxygen sastav:

hlorfilini natrijum bakra

Drugi sastojci: Prečišćena voda, biljni glicerin, maltodekstrin- Nije- GMO.

  1 oz ChlorOxygena jednak je po snazi sa 16 oz. hlorofila

  ChlorOxygen način primene i doziranje:

  18-36 kapi u vodi dva puta dnevno.(36 kapi = 100mg Hlorofila)

   

  U p o z o r e nj e:

  Oprez: Može se pojaviti tamno zelena stolica

  Oprez: trajno mrlja tkanine, tekstil, drvo i druge materijale.

  Arome: Takođe dostupne u ukusu tečne mente. A-11 (peptidi očnih tkiva).

  ZDRAVSTVENI BENEFITI HLOROFILA

  Hlorofil jača cirkulacioni sistem, prevencija je za anemiju i pospešuje snabdevanje tela kiseonikom. Poseduju antioksidativnu aktivnost, hlorofil ima blagotvorno dejstvo na ljudsko telo u lečenju različitih bolesti kao što su čirevi, nesanica, stomatološke bolesti, sinusitis, pankreatitis, kamen u bubregu, reumatska oboljenja, karcinom. Hlorofil pomaže normalizaciju zgrušavanja krvi, zarastanje rana, održavanje hormonske ravnoteže, detoksikaciju tela i poboljšava varenje. Ima pozitivan efekat u kombinovanom lečenju inflamatornih bolesti kao što su artritis i fibromijalgija. Hlorofil ima antimikrobna svojstva, jača imuni sistem i podmlađuje organizam.

  Eritrociti

  Hlorofil pomaže u obnavljanju crvenih krvnih zrnaca. Hlorofil radi na molekularnom i ćelijskom nivou i doprinosi obnavljanju našeg tela. Hlorofil je bogat živim enzimima koji pomažu u prečišćavanja krvi i doprinosi isporuci kiseonika do unutrašnjih organa. Hlorofil -zbog molekularne strukture slične eritrocitima veoma je efikasan za anemiju, koja je prouzrokovana nedostatkom crvenih krvnih zrnaca u telu.

  Snažan imuni sistem

  Hlorofil pomaže u jačanju ćelijskih zidova i ukupnog imunog sistema. Anaerobne bakterije, koje doprinose razvoju bolesti ne mogu da prežive u alkalnoj sredini, koju stvara hlorofil. Pored toga, hlorofil je snabdevač kiseonika u telesnim tkivima, pomaže u savladavanju bolesti i ubrzava proces ozdravljenja.

  Rak

  Dokazano efikasno korišćenje hlorofila kod raka debelog creva zbog činjenice da stimuliše indukciju apoptoze. Primarna funkcija apoptoze je uništavanje oštećenih, mutiranih i inficiranih ćelija. Ovo svojstvo obezbeđuje zaštitu od širokog spektra karcinogena koji su prisutni u industrijskim prerađevinama i žitaricama. Studije su pokazale da hlorofil smanjuje gastrointestinalnu apsorpciju toksina poput aflatoksina u telu. Hlorofil i njegovi derivati hlorofilin hepatokarcinogeni inhibiraju metabolizam od onih toksina koji mogu da utiču na DNK i dovedu do hepatitisa i raka jetre. Dalja istraživanja u ovoj oblasti dokazuju preventivni efekat hlorofila, pripisujući mu anti-mutagena svojstva. Druge studije su pokazale efektivnost u ishrani hlorofila kao fitohemikalija koje smanjuju tumorogeneze.

  Antioksidativna svojstva

  Hlorofil ima jak antioksidantni kapacitet i sadrži značajne količine esencijalnih vitamina. Svojstva hlorofila da neutrališe štetne efekte slobodnih radikala i, samim tim oksidacionog stresa, štiti organizam od razvoja raznih bolesti.

  Artritis

  Anti-inflamatorne osobine hlorofila su vrlo korisne za artritis. Studije su pokazale da hlorofil i njegovi derivati mogu da inhibiraju rast bakterija koje uzrokuju upalu. Ova zaštitna osobina hlorofila čini ga glavnim sastojkom za pripremu biljnih lekova u lečenju različitih stanja bolesti kao što su artritis i fibromijalgija.

  Detoksikacija

  Hlorofil ima odlične karakteristike čišćenja koji doprinose detoksikaciji. Obilje kiseonika u tkivima i krvi uzimanjem hlorofila pomaže u oslobađanju od štetnih nečistoća i toksina. Hlorofil vezuje mutagene i ima sposobnost da se veže i ispira otrovne hemikalije i teške metale kao što je živa. To olakšava detoksikaciju i obnavljanje jetre. Hlorofil je efikasan u smanjivanju štetnih efekata zračenja, i pomaže da se eliminišu pesticidi i lekovi iz organizma.

  Podmlađujuća svojstva hlorofila

  Hlorofil pomaže u borbi protiv znakova starenja i uključen je u održavanje funkcionalnog stanja zdravog tkiva. Ovo svojstvo je posledica prisustva hlorofila i velikih količina antioksidanata i magnezijuma. On aktivira podmlađivanje i razvoj enzima, koji daju koži zdrav i mladalački izgled. Vitamin K koji je prisutan u hlorofilu, poboljšava nadbubrežnu funkciju i regeneriše je.

  Zdravstveno stanje digestivnog sistema

  Hlorofil promoviše zdravo varenje, podržava crevnu floru i stimuliše peristaltiku. Deluje kao prirodni lek u gastrointestinalnom traktu i pomaže u obnovi oštećenih intestinalnih tkiva. Ishrana u kojoj postoji deficit povrća i zeleniša i uključuje uglavnom crveno meso, povećava rizik od bolesti debelog creva. Prema studijama, hlorofil sprečava citotoksičnost izazvanu takvom ishranom i sprečava širenje kolonocita. Efikasan je kod zatvora i olakšava tegobe izazvane nadutošću.

  Nesanica

  Hlorofil ima umirujuće dejstvo na nervni sistem i pomaže da se smanje simptomi nesanice, nervne razdražljivosti i opšte iscrpljenosti organizma.

  Antimikrobna svojstva

  Hlorofil ima efikasna antimikrobna svojstva. Nedavne studije su pokazale terapeutsko dejstvo tečnosti na bazi hlorofila u borbi vaginalne kandidijaze, koja je prouzrokovana preteranim rastom kandida gljivica uvek prisutne u malim količinama u ljudskom telu.

  Svojstvo neutralisanja mirisa tela

  Hlorofil je cenjen zbog svojih svojstava neutralisanja mirisa tela. Efikasno je sredstvo za borbu protiv zadaha iz usta, i koristi se za dobijanje formulacija tečnosti za ispiranje usta. Bolesti digestivnog trakta su glavni uzrok oralnog neprijatnog mirisa. Hlorofil obavlja dvostruki efekat, eliminiše neprijatan zadah, i podstiče varenje, čišćenje debelog creva i krvi. Neutrališući efekat može da se koristi za ispiranje rana kod veštačkih otvora u trbušnom zidu.

  Zarastanje rana

  Hlorofil ima izuzetnu osobinu da leči rane. Studije su pokazale da je lokalna primena hlorofila efikasna u lečenju otvorenih rana i opekotina. Pomaže da se smanji lokalna inflamacija, jača tkiva, pomaže uništavanje bakterija i poboljšava otpornost ćelija protiv infekcije. Hlorofil sprečava razvoj bakterija, dezinfikuje rane i stvara uslove za rano isceljenje. Hlorofil je takođe veoma efikasan u lečenju hroničnih proširenih čireva na nogama.

  Kiselo bazna ravnoteža

  Potrošnja hrane bogate hlorofilom, pomaže da se uravnoteži odnos kiselina i alkalija u telu. Magnezijum prisutan u hlorofilu, stvara alkalno okruženje. Održavajući odgovarajući alkalni nivo i dovoljnu količinu kiseonika, hlorofil sprečava razvoj povoljnog okruženja za rast mikroorganizama. Magnezijum prisutan u hlorofilu, takođe igra važnu ulogu u održavanju zdravlja kardiovaskularnog sistema, funkcije bubrega, mišića, jetre i mozga.

  Jake kosti i mišići

  Hlorofil pomaže u formiranju i održavanju jakih kostiju. Magnezijum u hlorofilu, zajedno sa kalcijumom i vitaminom D igra važnu ulogu u zdravlju kostiju. Magnezijum iz hlorofila takođe poboljšava tonus mišića, stimuliše kontrakcije i relaksaciju.

  Zgrušavanje krvi

  Hlorofil sadrži vitamin K, koji je od vitalnog značaja za normalno zgrušavanje krvi. Koristi se u naturopatiji za lečenje nosnog krvarenja i olakšavanju stanja anemije tokom ciklusa.

  Kamen u bubregu

  Hlorofil sprečava stvaranje kamena u bubregu. Vitamin K, koji je prisutan u obliku hemijskih jedinjenja u urinu je efikasno sredstvo za smanjenje rasta kalcijum oksalata kristala.

  Upala sinusa

  Hlorofil je efikasn u lečenju raznih respiratornih infekcija i drugih bolesti poput prehlade, rinitisa i sinusitisa.

  Hormonski balans

  Hlorofil je koristan za održavanje normalnog hormonskog balansa i kod muškaraca i žena. Vitamin E je prisutan u hlorofilu i pomaže proizvodnju testosterona kod muškaraca i estrogena kod žena.

  Pankreatitis

  Hlorofil dat intravenozno u tretmanu hroničnog pankreatitisa. Prema istraživanjima u tom pogledu, hlorofil pomaže u lečenju groznice i olakšava bolove u stomaku i tegoba pankreatitisa, bez bilo kakve nuspojave.

  Oralna higijena

  Hlorofil pomaže u lečenju zubnih problema, kao što je gnoj. Koristi se za lečenje oralnih infekcija i smanjuje upale i krvarenja desni.