You are here

Reishi gljiva prah 70 gr

Reishi gljiva prah 70 gr
Šifra:
550088
Cena:990,00 RSD
Ocenite ovaj proizvod: 
Prosek: 6 (1 glas)
Pakovanje: 70 gr
Poreklo: Kina
Plaćanje: pouzećem
Isporuka: odmah
Dostavu plaća: kupac

Reishi gljiva (Ganoderma Lucidum)  sadrži visoku koncentraciju organskog Germanijuma, polisaharida i tripertena što pomaže i služi za tretiranje bolesti pet ključnih organa kod ljudi – srce, pluća, jetra, pankreas i bubrezi.)

Reishi (ganoderma Lucidum)je najtraženija i najprodavanija medicinska gljiva u svetu zbog svoje široke primene i dokazanih rezultata u lečenju mnogih bolesti i zbog odsustva neželjenih dejstava i toxina prilikom korišćenja.

Gljiva reishi čisti telo od otrova, ojačava i reguliše imunološki sistem, balansira hormone, štiti od nastanka tumora, poboljšava cirkulaciju, smanjuje neželjene i toksične efekte hemoterapije, smanjuje nastanak metastaza…

Ganoderma lucidum smatrana je čudotvornim lekom za sve bolesti, a savremena istraživanja pokazuju da deluje antitumorno, pomaže pri tretiranju HIV infekcija, ima pozitivne efekte na kardiovaskularni sistem, doprinosi zaštiti jetre, boljem radu nervnog sistema. Povećava detoksikaciju jetre i podstiče obnavljanje jetrinih ćelija. U poslednjim stadijumima raka povećava apetit i olakšava bolove.

Kineski naučnici otkrili su da reishi gljiva, zahvaljujući visokom sadržaju tripertene kiseline, smanjuje nivo holesterola i sprečava taloženje masnoća na krvnim sudovima, snižava visok krvni pritisak i tako prevenira kardiovaskularna oboljenja kao što su srčani i moždani udar.

Reishi gljiva sastav:

Čist prah sušene gljive

Reishi prah način primene i doziranje:

Dnevna doza 1-2 kašicice sa vitaminom C.
Ukoliko se konzumira kao čaj koristiti med kao zaslađivač nikako šećer.