You are here

Liposomal - Relevium pomaže kod: upale zglobova, osteoporoze, artritisa, reumatoidnog artritisa, artroze, obnavlja hrskavicu.

Liposomal - Relevium pomaže kod: upale zglobova, osteoporoze, artritisa, reumatoidnog artritisa, artroze, obnavlja hrskavicu.
Šifra:
99028
Cena:6.360,00 RSD
Ocenite ovaj proizvod: 
Prosek: 5 (1 glas)
Pakovanje: 250 ml
Poreklo: Holandija
Plaćanje: pouzećem
Isporuka: 1 - 2 dana
Dostavu plaća: kupac

Lipolife liposomal Relevium - Boswellia AKBA je dijetetski proizvod koji sadrži AcujointⓇ zaštićenu mešavinu kurkumina iz kurkume, β-kariofilena iz crnog bibera, ekstrakt indijskog tamjana i ekstrakt rizoma galange, koja naučno dokazano pomaže kod: upale zglobova, osteoporoze, artritisa, reumatoidnog artritisa, artroze, obnavlja hrskavicu.

Šta je Liposom?

Ime liposoma je izvedeno iz dve grčke reči: 'Lipos' što znači mast i 'Soma' što znači telo.Ime liposoma je izvedeno iz dve grčke reči: 'Lipos' što znači mast i 'Soma' što znači telo.

Veštačka mikroskopska vezikula koja se sastoji od vodenog jezgra zatvorenog u jednom ili više fosfolipidnih slojeva. Veštačka mikroskopska vezikula koja se sastoji od vodenog jezgra zatvorenog u jednom ili više fosfolipidnih slojeva.Drugim rečima, liposom je mali 'nano' mehur ili sfera (vezikula) napravljena od fosfolipida (u našem slučaju, fosfatidilholina). To je isti materijal od kojeg se sastoje naše ćelijske membrane. Ovi mehurići mogu biti ispunjeni supstancama kao što su vitamini ili čak lekovi.

Apsorpcija vitamina i do 95%.

Šta je AcujointⓇ?

AcujointⓇ je visoko efikasna formula sa prirodnim bioaktivnim supstancama koje se koriste za lečenje bolova u zglobovima. Proizvodi se PNS tehnologijom, koja je međunarodna patentirana tehnologija koja se koristi za povećanje bioefikasnosti. AcujointⓇje zaštićena mešavina kurkumina iz kurkume (Curcuma longa), β-kariofilena iz crnog bibera (Piper nigrum), ekstrakta indijskog tamjana (Boswellia AKBA) i ekstrakta rizoma galange (Kaempferia galangal).

Proizvod koristi Curiet - Prvi i jedini svetski brend kurkume - CNTM (Complete Natural Turmeric Matrix)

Kurkumin

Primarni sastojak AcujointⓇ ispoljava antiinflamatorno, antioksidantno i antikataboličko delovanje za koje se smatra da su od kritičkog značenja za ublažavanje upala, simptoma artritisa, osteroporoze i razvoja oboljenja. Ovde su neka od oboljenja kod koji kurkumin može pomoći: Osteoartritis, smanjuju loš LDL holesterol i trigliceride i smanjiti rizik od srčanih oboljenja, poboljšava metabolizam šećera u krvi, smanjuje hronično oštećenje jetere i štiti od oksidativnog stresa, pomaže u borbi protiv raka - Ispitivanja jošu toku, antibaketerijski efekat.

Ekstrakt indijskog tamjana - Boswellia AKBA

Boswellia serrata je indijski tamjan, koji sadrži acetil-11-keto-β-bosvelinsku kiselinu (AKBA) koja ostavruje imunomodulatorni i antiimflamatorni efekat. Boswellia AKBA ima dejstvo kod osteoporze, artritisa, upala zglobova, upale creva, upale disajnih puteva, astme i raka,

liposomal Relevium dejstvo

 • Osteoporoza
 • Osteoartritis
 • Artritis
 • Reumatoidni artritis
 • Antioksidant
 • Antiupalno dejstvo
 • Antikataboličko delovanje
 • Oporavk oštećene hrskavice i oštećenih mišića
 • Upala disajnih puteva
 • Astma
 • Upala creva

liposomal Relevium način upotrebe:

Odrasli i deca starija od 18 godina. Jedna kafena kašičica (5ml) dnevno. Promućkati pre upotrebe.

Čuvati u originalnom pakovanju na hladnom i suvom mestu, van domašaja dece

Ne prekoračivati preporučeni dnevni unos