You are here

GASTROKALM MAXI za lečenje žuči i želudačno-crevnog trakta

GASTROKALM MAXI za lečenje žuči i želudačno-crevnog trakta
Šifra:
10005
Cena:3.520,00 RSD
Ocenite ovaj proizvod: 
Prosek: 4.5 (4 glasova)
Pakovanje: 45 tableta
Poreklo: Rusija
Plaćanje: pouzećem
Isporuka: 1 - 2 dana
Dostavu plaća: kupac

GastrokalmMaxi prirodni preparat za prevenciju inflamacije u digestivnom traktu , sezonskog pogoršanja peptičkog ulkusa i recidiva hroničnih bolesti digestivnog trakta. Gastrokalm normalizuje PH vrednost želudačnog soka, sprečava rast i množenje gljivica i bakterija, poboljšava proces varenja hrane, a time i apsorpciju hranljivih materija unetih hranom i neophodnih organizmu, umanjuje i sprečava bol.

GastrokalmMaxi je fitokomplakes koje ima za cilj da pomogne boljem funkcionisanju želudačno-crevnog trakta kao i da poboljša rezistentnosti (otpornost) organizma u celini. Fitokompleks ima protivupalno delovanje na sluzokožu gastroenterološkog trakta, pomaže regeneraciji sluzokože, ima blagotvorno dejstvo na grčeve (sprečava njihovu pojavu i umiruje ih), umanjuje i sprečava bol.

Gastrokalm ima antibakterijsko i antigljivično delovanje u želudcu i crevima. Spečava rast i množenja gljivica (uključujući kandidu) i bakterija (uključujući helico bakteriju) koje izazivaju bolesti. Biljne komponente su dopunjene vitaminskim kompleksom. Ova kombinacija bilja je pokazala značajnu efikasnost u lečenju oboljenja želudačno-crevnog trakta.

Aktivne supstance koje se nalaze u kompleksu " Gastrokalm " laneno seme obezbedjuje oblaganje , ima antiinflamatorno dejstvo , eliminiše iritaciju gastrointestinalnog trakta . Lekovita svojstva i sposobnost da poboljša regenerativne procese ima i Aloja . Sveobuhvatno anti - inflamatorno dejstvo pojačava imunomodulatorni efekt aktivne supstance Sladić korena maslačka i Iovor ima antimikrobno dejstvo i astringent efekat na gastrointestinalnom sluzokože . Spirulina i Chlorella su prirodni izvori hlorofila , koji ima anti - inflamatorna svojstva , poboljšavaju funkciju imunog sistema , ubrzavaju fagocitozu i sprečavaju rast bakterija i gljivica u crevima a pomažu i da se smanji nivo holesterola .Takođe imaju prirodne enzime papain i bromelain . Prisustvo multi - vitaminskog kompleksa koji obuhvata i specijalizovani protiv čira vitamin U . Valerijan ima umirujuće dejstvo, i laktobacila , podržavajući funkcionalnu aktivnost imunološkog sistema , što kompleks " Gastrokalm " čini jedinstvenim preparatom za obnavljanje sluzokože gastrointestinalnog trakta i pomaže kod sprečavanja ponavljanja zapaljenskih bolesti u njemu.

Sastav GastrokalmMaxia:

1 tableta od 0,5 gr. sadrži:

Valeriana(koren) = 25 mg.
Lan (seme) = 12,5 mg.
Aloe = 12,5 mg.
Bokvica(list) = 6,25 mg.
Đumbir (koren) = 12,5 mg.
Maslačak = 6,25 mg.
Papain = 12,5 mg.
Sladić (koren) = 6,25 mg
Bromelajn = 12,5 mg.
Laktobakterije = 6,25 mg.
Vitamin U = 12,5 mg.
Nana рitoma = 6,25 mg.
Spirulina havajska = 12,5 mg.
Hajdučka trava = 3,75mg.
Vitamin С = 12,5 mg.
Vitamin Е = 2,5 mg.
Hlorela = 12,5 mg.
Beta karotin = 0,375 mg

Primena GastrokalmMaxia :

  • Čir na želucu i dvanaestopalačnom crevu.
  • Enterokolitis.
  • Diskineza žučnih puteva.
  • Poremećaj funkcije želudačno-crevnog trakta( gastrointestinalnog trakta)
  • Bolesti gušterače, fermentopatologije.
  • Akutni i hronični gastritis, gastroduodenitis i enterokolitis
  • Bolesti jetre i holecistitus.
  • Disbakterioza creva.

Preporuka za upotrebu:

" GastrokalmMaxi " se preporučuje kao dodatak ishrani hrane - dodatni izvor vitamina C, E, beta-karotena , dopunski izvor flavonoida i tanina .

GastrokalmMaxi doziranje:

Odrasli: Odrasli: Uzimati po 1-2 kapsule 2-3 puta dnevno 20 minuta pre jela ili sa hranom.