You are here

HUNZA – vitamin B17 za jačanje imuniteta i detoksikaciju organizma

HUNZA – vitamin B17 za jačanje imuniteta i detoksikaciju organizma
Šifra:
99005
Cena:4.000,00 RSD
Ocenite ovaj proizvod: 
Prosek: 6 (3 glasova)
Pakovanje: 90 kapsula
Poreklo: MAĐARSKA
Plaćanje: pouzećem
Isporuka: 1 - 2 dana
Dostavu plaća: kupac

Hunza - sa vitaminom B17 dobijenom iz ekstrakta koštice kajsije, Reishi gljivom i dodatkom C vitamina je dodatak ishrani za jačanje imuniteta, detoksikacije organizma koji u velikoj meri pomaže kod lečenja najtežih bolesti (raznih vrsta karcinoma).

Hunza je narod, jedna od šest etničkih grupa sa najdužim životnim vekom na Zemlji. Žive u živopisnim, gotovo nedostupnim predelima Himalaja. Tradicionalna Hunza-ishrana, uključuje koštice kajsije, koje sadrže 200 puta veću količinu Vitamina B17 u poređenju sa bilo kojom namirnicom.

Delovanje HUNZE:

  • Snažan stimulator imuniteta

  • Udruženi antioksidativni efekat

  • Preventivno i terapiski deluje i kod najtežih bolesti

Sastav HUNZA kapsula:

Ekstrakt koštica kajsija - (300 mg/capsule), Ekstrakt Reishi gljive - (60 mg/capsule),Vitamin C (60 mg/capsule)

Ekstrakt koštica kajsije:

Tradicionalna Hunza - ishrana , uključujući kajsije zrna , sadrži 200 puta više od količine vitamina B17 u poređenju sa bilo kojim uobičajenim obrokom. Čak medicina naših dana ne može da pronađe razlog zašto su Hunze lišene od bilo kakvih bolesti zapadne civilizacije . Možda tajna njihovog dugog života leži oko koštica kajsije, što je njihova najvažnija hrana.

Reiši ekstrakt (Ganoderma Lucidum):

Ova posebna gljiva poznata kao Reishi u Japanu i Ling Zhi-u u Kini, kao najpoznatija lekovita biljka na Dalekom Istoku . Ling Zhi gljiva je poznata u Kini pre 4000 godina , i kao lek muškarci ih koriste redovno ( one se pominju kao biljke u večnosti , božanska biljka ) . Prvi poznati pisani podaci o ovoj gljivi datiraju 2000 godina u nazad, one su citirane među najefikasnijim lekovitom bilju. Predstavnici tradicionalne kineske medicine smatraju ovu vrstu gljiva kao najefikasnije sredstvo za oporavak imuniteta do sada , čak se preporučuju pacijentima koji žive sa rakom . Imajući u vidu ovu pečurku i njegove delove , postoje neke dodatne opcije primene, odnosno stimulacije imunog - procesa , zaštitu protiv nekih vrsta kancera (preventiva) , smanjivanje neželjenih efekata na terapiju zračenjem, itd .

Vitamin C:

Kao anti-oksidant , Vitamin C je esencijalna hranljiva materija za održavanje normalne funkcije ljudskog imunog sistema. To doprinosi zaštiti organizma od infekcija , neutrališe slobodne radikale koji oštećuju ćelije . U nedostatku vitamina C ,slabi imuni sistem , i mogućnost infekcija će porasti . Vitamin C takođe povećava iskorišćenost biološkog jezgra kajsije i ekstrakata Reishi .

Upotreba Amigdalina (vitamin B-17) u Metaboličkoj terapiji

Metabolička terapija je netoksičan način lečenja raka na osnovu korišćenja vitamina B-17, proteolitičkih enzima pankreasa, imuno-stimulansa, kao  i vitamina i mineralnih dodataka. Laetril(B-17) je glavni antitumorski agent. To je prirodno antibiotski agent i nalazi se u preko 1.200 biljaka, posebno u semenu uobičajenih voća kao što su kajsija, breske, šljive i jabuke. On je diglokuzidan sa cijanidom, radikalom koji je visoko " Bio-dostupan". Ovo znači da prodire kroz ćelijske membrane i doseže unutar same ćelije veoma lako.
Ovaj radikal cijanida je ono što je nekada činilo vitamin kontraverznim, ali tokom godina, dokazano je da je amigdalin poptpuno siguran i netoksičan. U normalnim ćelijama u našem organizmu nalazi se enzim nazvan Rodenaza koji "neutrališe" amigdalin i ovaj enzim ne dozvoljava da amigdalin oslobodi cijanid. Na ovaj način, amigdalin služi samo kao glukoza za zdrave ćelije koje pružaju energiju. Maligne ćelije ne sadrže ovaj enzim. U odsustvu rodenaze, amigdalin se aktivira oslobađanjem radikala cijanida unutar maligne ćelije uzrokujući njeno uništenje. Ovo je način na koji se samo ćelije raka uništavaju, a normalne nisu ugrožene.Kada amigdalin napada nezdrave ćelije, one se pretvaraju u silikat, koji je sličan aspirinu. To u velikoj meri doprinosi kontroli bola. Na stotine kliničkih studija sprovedenih od strane mnogih kompetentnih lekara širom sveta, uključujući i one u režiji Dr. Ernesta Kontrerasa Rodrigeza u bolnici Oaza Nade u Meksiku, daju nam kompletno uverenje da ne postoji nikakva opasnost.

Da li Vitamin B-17 deluje na svim tipovima kancera?

Dr. Krebs kaže "DA". ćelije raka imaju potpuno iste karakteristike bez obzira na vrstu raka i poznate su kao Tropoblasti. ove ćelije sadrže enzim pod nazivom beta-glikozidaza, takođe pozbat kao otključavajući enzim. Kada Laetril dolazi u kontakt sa enzimom beta-glikozidaze, Leatril je razložen i formira dva molekula glukoze, jedan molekul Benzaldehida i jedan molekul hidro-cijanida (CHN). U telu, ćelije raka i samo ćelije raka - sadrže taj enzim. Ključna reč ovde je da HCN mora biti formiran. To nije slobodno plutajuće jedinjenje u Leatrilu a potom pušteno na slobodu. Mora biti proizvedeno.
Enzim beta-glikozidaz, i samo taj enzim je sposoban za HCN iz Leatrila, time utiče na ćelije raka i samo na ćelije raka. Ako nema kancerogenih ćelija u telu, ne postoji ni beta-glikozidaza a ako ne postoji beta-glikozidaza, ni HCN neće biti formirana iz Laetrila.

Način upotrebe HUNZA kapsula:

Preporučena doza za odrasle: 3 x 1 capsula dnevno, 30 minuta pre ili posle jela
Za preventivu protiv kancera veruje se da je potrebno 100 mg vitamina B17 dnevno

Rok upotrebe: naveden na pakovanju
Čuvati: u originalnom pakovanju na hladnom i suvom mestu, van domašaja dece

NAPOMENA:

Ne prekoračivati preporučeni dnevni unos, ako se oseti mučnina da se smanji dnevni unos

Regularna i uravnotežena ishrana ne može biti zamenjena uzimanjem dotaka ishrani