You are here

ACAI BERRY PRAH - Prirodni preparat za zdravlje srca i ceo kardiovaskularni sistem, štiti od infekcija, održava zdravlje kože, daje energiju, usporavaju proces starenja, pomaže u smanjenju telesne mase i za profilaksu

ACAI  BERRY PRAH - Prirodni preparat za zdravlje srca i ceo kardiovaskularni sistem, štiti od infekcija, održava zdravlje kože, daje energiju, usporavaju proces starenja, pomaže u smanjenju telesne mase i za profilaksu
Šifra:
70004
Cena:2.790,00 RSD
Ocenite ovaj proizvod: 
Prosek: 5.3 (4 glasova)
Pakovanje: 150 gr
Poreklo: USA
Plaćanje: pouzećem
Isporuka: 1 - 2 dana
Dostavu plaća: kupac

Acai berry ili Palmino srce, božji plod, „brazilski delikates", samo su neki od naziva za asai beri (Acai berry), malenu tamnoljubičastu bobicu neverovatne moći na ljudsko zdravlje. Povoljno deluje na zdravlje srca i kompletan kardiovaskularni sistem, štiti od infekcija, održava zdravlje kože, daje energiju, usporavaju proces starenja, pomaže u smanjenju telesne mase a koristi se i za profilaksu (prevencija kod nastanka mnogih oboljenja).

Acai berry, neobična bobičasta voćka koju su stručnjaci Svetske zdravstvene organizacije proglasili jednom od najzdravijih na svetu, raste isključivo u Brazilu, na posebnim palmama u šumama Amazona.Tajna ovog „Amazonskog ploda", koji ima kombinovan ukus čokolade i borovnice, krije se u ogromnoj koncentraciji antioksidanasa. Tri puta ima jaču koncentraciju od aronije i čak deset puta više od crnog grožđa, zbog čega je stručnjaci i svrstavaju u izuzetno jak prirodni antioksidans na svetu.

Acai berry četiri puta lakše ubrzava metabolizam, poboljšava rad creva, oslobađa otrove i višak tečnosti iz organizma, što direktno utiče na topljenje masnih naslaga.

Acai Berry dejtvo:

  • Povoljno deluje na zdravlje srca i kompletan kardiovaskularni sistem

Acai bobice pružaju zaštitu od kardiovaskularnih oboljenja poput crnog vina, a tome doprinose antocijani koji se u njima nalaze. Antocijani su biljni pigmenti koji se mogu naći u voću i cveću, i od njih potiče tamna boja asaija. Osim toga, bogate su biljnim sterolima( fitosteroli) koji podstiču cirkulaciju krvi, sprečavaju nastanak tromba, snižavaju nivo holesterola u krvi i opuštaju krvne sudove. Kao izuzetno moćan prirodni antioksidans, ova biljka efikasno reguliše nivo holesterola, štiti srce i krvne sudove.

  • Štiti od infekcija

Zbog sveukupnog nutritivnog sadržaja izuzetno je efikasna u podizanju imunog sistema, organizam uspešno štiti od virusa, bakterija, parazita i drugih nepoželjnih „napadača". Takođe, štiti i ćelije od oštećenja neutrališući dejstvo toksina i slobodnih radikala.

  • Održava zdravlje kože

Amazonska plemena acai bobice tradicionalno upotrebljavaju za lečenje kožnih bolesti. Sve češće, mnogi savremeni proizvođači kozmetičkih preparata opredeljuju se za acai ulje kao bitan sastojak svojih proizvoda za negu kože. Razlog je opet visok sadrzaj prirodnih antioksidanasa u ovom ulju, a rezultat je sjajnija i zdravija koža.

  • Daje energiju

Acai bobice sadrže nijacin (vitamin B3) u velikoj meri, koji je veoma bitan u procesu stvaranja energije u našem telu. On čini da uobičajene dnevne aktivnosti obavljamo uz manji utrošak energije tako da u večernjim satima osećamo manju dozu iscrpljenosti i umora. Osim toga, doprinosi boljem pamćenju, jača koncentraciju i održava raspoloženje na stabilnom nivou.

  • Prevencija mnogih oboljenja

Acai berry je bogat izvor vitamina C i drugih antioksidanasa čime bitno utiče na jačanje organizma i imuniteta. Isto tako, kada dospe u organizam započinje borbu protiv slobodnih radikala koji uglavnom imaju razoran uticaj na gradivne ćelijske elemente. Dosadašnja ispitivanja pokazuju da su posebno korisne u prevenciji mnogih oboljenja. Budući da ima nekoliko puta više antioksidanasa nego ostala voća, može efikasno da se koristi za čišćenje organizma od slobodnih radikala.

  • Usporavaju proces starenja

Pošto Acai berry sadrži zaista ogromnu količinu antioksidansa (tri puta veću u odnosu na aroniju i deset puta u odnosu na grožđe), acai bobice štite ćelije od oksidativnog oštećenja i na taj način usporavaju proces starenja organizma.

  • Pomaže smanjenje telesne mase

Acai berry bobice vezuju masnoću, što najviše rezultira smanjenjem obima stomaka, butine i zadnjice. Sadrže veliku količinu vlakana ključnih za zdravu ishranu. Vlakna pospešuju varenje i ubrzavaju metabolizam, te tako pomažu u čišćenju tela od masnoća. Hrana sa velikim sadržajem vlakana, kao Acai bobice, daju vam osećaj sitosti i sprečavaju iznenadne navale gladi između obroka i smanjuju apetit. Koncentracija prirodnih vlakana koja se nalazi u Acai plodovima, blagotvorno deluje na varenje i pomaže u smanjenju telesne mase. Zahvaljujući ovakvom sastavu, čak četiri puta lakše ubrzava metabolizam, poboljšava rad creva, oslobađa otrove i višak tečnosti iz organizma, što direktno utiče na topljenje masnih naslaga.

Acai Berry sastav:

Asai berry izuzetno je bogat amino-kiselinama i esencijalnim masnim kiselinama omega 3, 6 i 9, dok njena opna predstavlja pravi rudnik prirodnih vlakana. Svaka bobica je riznica vitamina A, B1, B 2, B 3, C i E, a od minerala poseduje fosfor, kalijum, kalcijum, magnezijum, cink i gvožđe.

Sastav: prah ploda biljke acai 80 % i maltodekstrin 20%. PROIZVOD NE SADRŽI GLUTEN.

Acai Berry način upotrebe i dozoiranje:

1 kafenu kasicicu Acai praha pomesajte sa vodom, jogurtom, mlekom ili sokom i popiti. Najbolje je konzumirati ga sa vodom, nakon doručka i nakon ručka. AKo se proizvod koristi po uputstvu jedna boca traje oko mesec dana.

Način čuvanja: Čuvati u originalnom pakovanju, zaštićeno od svetlosti i vlage na temperature od 15-30 stepeni, van domašaja dece.