You are here

OLEOPREN NEURO

OLEOPREN NEURO
Šifra:
10019
Cena:6.480,00 RSD
Ocenite ovaj proizvod: 
Prosek: 5 (5 glasova)
Pakovanje: 60 kapsula
Poreklo: Rusija
Plaćanje: pouzećem
Isporuka: 1 - 2 dana
Dostavu plaća: kupac

Oleopren Neuro je preparat na bazi koncentrovanih providnih prenolnih jedinjenja iz CO2 ekstrata iglica sibirske jele. Ima direktno delovanje kao neuroprotektor. Nervno tkivo poboljšava svoje funkcije i postaje višestruko otpornije na sters, psihičko i emotivno preopterećenje. Takođe, poboljšava rad kognitivnih procesa kao što su pamćenje, učenje, govor, pažnja, koordinacija i td.Preporučuje se za svakodnevni aktivan rad mozga.

Oleopren-neuro ima važnu ulogu u promenama rada nervnog sistema kod starijih osoba kao i kod nekih patoloških stanja. Kombinije se sa bilo kojom farmaceutskom terapijom

Zarad aktivnog rada mozga neophodno je jako dobra cirkulacija, odsutstvo nedostatka kiseonika, dobra hranljiva podloga za ćelije. Kognitivne funkcije (pamćenje, pažnja, govor, bistrina, sposobnost učenja novog materijala i td) u različitim periodima života mogu da se menjaju.

Mešavina bioaktivnih supstancija u fitokompleksu aktivira procese sinteze belančevina kao i proces zaštite od oksiditativnog stresa. Značaj komponenata kompleksa u životno bitnim procesama organizma jeste stabilizacija i poboljšanje energetskih procesa u bioenergetskim promenama materija na nivou ćelije kao i u procesima poznatim u biologiji kao „disanje ćelija".

Dodatno uvođenje glicina, fosfatidilcerina i tokoferola acetat potenciraju delovanje poliprenolnih jedinjenja kompleksa i preusmeravaju njih na nervno tkivo kao i nervni sistem u celini.

Oleopren-neuro terapiske indikacije:

  • Depresivna stanja
  • Anksiozna stanja
  • Zarad profilakse kognitivnih promena funkcija nervnog sistema povezanih sa uzrastom
  • Zarad brže i efiksane rehabilitacije nakon prejakih fizičkih i psihičkih preopterečenja
  • Kod povreda glave i trauma mozga
  • Poremečaji rada somatskog nervnog sistema
  • Kompleksne terapije nakon stanja posle moždanog udara, bolesti Alcehajmera, multiple skleroze
  • Posttraumatska encefalopatija ili encifalopatija izazvana hemijskim zavisnostima, uključujući alkaholnu
  • Rehabilitacija rada nervnog sistema nakon korišćenja lekova koji smanjuju i usporavaju rad mozga i nervnog sistema u celini.

Oleopren-neuro sastav:

U sastav fitokompleksa ulaze poliprenole, glicin, fosfatidilcerin i tokoferola acetat, koji u sinergetskom delovanju dovaljavaju realizaciju u pune mere procesa zaštite i rehabilitacije membrana ćelija neurona mozga kao i periferne nervne sisteme nezavisno od nivoa i dubine oštečenja.

Kapsula od 790 mg sadrži MemriPlus 30L (fosfotidilcerin i fosfatidna kiselina), glicin, poliprenol (čistog 95 % koncentrata), tokoferola acetat.

Oleopren neuro način primene i doziranje:

Jedna kapsula dva puta dnevno uz obrok.

Kontraindikacije ne postoje.

 

Pre upotrebe detaljno pročitati uputstvo. O indikacijama, merama opreza i neželjenim dejstvima posavetujte se sa Vašim lekarom ili farmaceutom!