You are here

NATTO NKPC - Prirodan preparat za zdrav kardiovaskularni sistem

NATTO NKPC - Prirodan preparat za zdrav kardiovaskularni sistem
Šifra:
88005
Cena:6.200,00 RSD
Ocenite ovaj proizvod: 
Prosek: 6 (3 glasova)
Pakovanje: 60 tableta
Poreklo: Japan
Plaćanje: pouzećem
Isporuka: 1 - 2 dana
Dostavu plaća: kupac

natto NKCP je prirodan proizvod, proizveden posebnom metodom i jedinstven je u svetu, koji razlaže trombove i fibrinske naslage sa zidova krvnih sudova (ateroskleroza). natto NKCP smanjuje gustinu krvi, sprečava slepljivanje krvnih ćelija, odnosno sprečava nastanak trombova. Reguliše cirkulaciju, holesterol i trigiceride, koristi se za zdrav kardiovaskularni sistem.

Za zdrav kardio sistem.

Japanci su poznati po svojoj dugovečnosti, sa malo kardiovaskularnih bolesti. Nato kinazu, od fermentisane crne soje (autohtona vrsta), svakodnevno koriste vekovima. Primenimo njihovo iskustvo i znanje.

natto NKCP je dijetetski proizvod koji razlaže trombove i fibrinske naslage sa zidova krvnih sudova (ateroskleroza). Pored toga, natto NKCP smanjuje gustinu krvi, sprečava slepljivanje krvnih ćelija, odnosno sprečava nastanak trombova. Reguliše holesterol i trigiceride.

natto NKCP sprečava moguće neželjene posledice putovanja avionom i drugim prevoznim sredstvima kao što su: venski i limfni zastoj, otok donjih ekstremiteta, trombozu dubokih venskih krvnih sudova, oštećenja mikrocirkulacije organa vida, sluha, ravnoteže, bubrega, srca, mozga, mišićni spazam-ukočenost bolnost mišića.

Šta čini ovu natto NKCP posebnom?

Posebnom je čini to što su tablete enzima natokinaze biljnog porekla savremenim tehnološkim postupkom zaštićene na mikro nivou, a cela tableta još i specijalnim filmom. Specijalni film štiti kinazu, kao enzim, od dejstva hlorovodonične kiseline želuca, kao i od dejstva enzima razlaganja dvanaestopalačnog creva. Na taj način se kompletna terapijska količina resorbuje u celosti čime se postiže potpuni terapijski i zdravstveni efekat.

Zato obratite pažnju, nisu sve kinaze iste!

Naučnik dr Hiroyuki Sumi 1980. godine prvi je izolovao enzim koji je glavna aktivna supstanca hrane nato i nazvao ga natokinaza. Proizvođač natto NKCP je Daiwa Pharmaceutical, Tokio, Japan.

NATTO NKCP dejstvo:

  • protiv formiranja naslaga na zidovima krvnih sudova (trombolitičko dejstvo).
  • protiv formiranja fibrinskih naslaga na zidovima krvnih sudova (fibrinolitičko dejstvo).
  • protiv slepljivanja krvnih ćelija, odnosno sprečava nastanak trombova, smanjuje gustinu krvi (antiagregaciono dejstvo) slično acetilsalicilnoj kiselini (aspirin, andol i sl.), ali nakon duže primene nema nikakvih neželjenih efekata.
  • Kod ateroskleroznih promena na krvnim sudovima.
  • Reguliše holesterol i trigliceride.
  • Preventivno i uz terapiju kod moždanog udara, infarkta, kardiovaskularnih problema, proširenih vena i svih stanja slične etiologije.
  • Sprečava opasnost od akutnog koronarnog sindroma, koronarnu atrofiju krvnih sudova.

*natto NKCP je kompatibilan sa antikoagulantnim lekovima (na pr. Varfarin).

*natto NKCP ne sadrži genetski modifikovane sastojke.

*natto NKCP povećava efikasnost mehanizama prirodne kontrole (ravnoteže) našeg orgnizma koji se odnosi na viskoznost krvi, ne dovodeći do prekomernog razvodnjavanja krvi za razliku od nekih lekova (acetilsalicilna kiselina).

*natto NKCP pomaže da se ponovo uspostavi ravnoteža između zgrušavanja (koagulacije) i procesa rastvaranja tromba (trombolize i fibrinolize) u krvi.

Sigurnost proizvoda je potvrđena brojnim testovima, uključujući testove na toksičnost, mutagenost i predoziranje.
Istorija Natto

Japanci, natto, tradicionalno japansko jelo od fermentisane crne soje (autohtona vrsta), svakodnevno koriste vekovima. U tradicionalnoj medicini, natto je delikates, koji je dobar za zdravlje, naročito za cirkulaciju krvi i srce. Najnovije naučne studije su otkrile zašto je natto dobar za zdravlje. Korisna bakterija Bacillus subtilis natto tokom fermentacije stvara fibrinolitičke proteine (uključujući nattokinazu), koji na prirodan način pomažu organizmu da održi optimalan protok krvi. Zato je natto važna hrana za one koji žele da smanje rizik od krvnih ugrušaka (tromboza) koje su glavni faktor za nastanak kardiovaskularnih bolesti. Natto je sigurna zamena aspirina za zdrav protok krvi.

Nažalost, jelo natto ima neprijatan ukus, miris i teksturu. Van Japana jelo je nedostupno. Kompanija Daiwa Pharmaceuticals je proizvela male tablete natto NKCP koje sadrže standardizovani ekstrakt kulture Bacillus subtilis Natto (bacilopeptidaza F). Tablete su bez mirisa, uklonjen je vitamin K2, i pogodne su za sve koji žele dobrobiti Natto hrane.

NATTO NKCP sastav:

Standardizovani ekstrakt kulture (Bacillus Subtilis natto Culture).

NATTO NKCP upotreba:

Preporučuje se 1 do 2 tablete preventivno najbolje uveče pre spavanja i nakon obroka ukoliko ordinirajući lekar ne odredi drugačije.

NAPOMENA: U periodu korišćenja natto NKCP ne koristiti druge lekove za razređivanje krvi!

UPOZORENEJE: Proizvod ne smeju da koriste osobe preosetljive na neki deo sastojaka, osobe mlađe od 18 godina, trudnice i dojilje.

 

Pre upotrebe detaljno pročitati uputstvo. O indikacijama, merama opreza i neželjenim dejstvima posavetujte se sa Vašim lekarom ili farmaceutom!

 
Slični proizvodi: