You are here

MAČIJA KANDŽA (una de gato) - Prirodni preparat za jačanje imuniteta i čišćenje organizma od otrova i štetnih materija

MAČIJA KANDŽA (una de gato) - Prirodni preparat za jačanje imuniteta i čišćenje organizma od otrova i štetnih materija
Šifra:
50014
Cena:960,00 RSD
Ocenite ovaj proizvod: 
Prosek: 4.5 (41 glas)
Pakovanje:  30 ml
Poreklo: Indija
Plaćanje: pouzećem
Isporuka: 1 - 2 dana
Dostavu plaća: kupac

Ni jedna biljka nije privukla toliku pažnju naučnika kao što je slučaj sa mačjom kandžom. Ispitivanja pokazuju da ima puno lekovitih svojstava, jača imunitet, čisti telo od otrova i štetnih materija. Svetskazdravstvena organizacija u njenu čast je organizovala kongres u Ženevi, na kome je 1994. godine, zvanično uvršćena u red najlekovitijeg medicinskog bilja.

Mačija kandža svojstva:
anti-bakterijsko, anti-upalno, antimutogenik, antioksidant, antitimorno, antiviralno, citostatik, depurativ, diuretik, hipotenziv,imunostimulant, vermifug.
Različita naučna istraživanja u Peruu, SAD i Evropi dokazala da unapredjuje imunološku funkciju, pomaže varenju, povećava imunitet, oslobadja telo toksina što potvrdjuje i Ministarstvo SAD za hranu i lekove iz Vašingtona svojim rešenjem 403 I (6).Na osnovu ovih svojih karakteristika koristi se za:AIDS, artritis, uravnotežuje crevnu floru, bol u kostima, poremećaj rada creva, bursitis, kancer, kandida, sindrom hronične iscrpljenosti, hronični bol, kolitis, Hronovu bolest, probleme sa varenjem, čir na dvanestopalačnom crevu, gljivične i virusne infekcije, čir na želudcu, gastritis, giht, herpes, slabost imunog sistema, pospešuje obnavljanje DNA, upalne probleme, crevne probleme, sindrom iritabilnog kolona, čistač je bubrega, poremećaja propusnosti creva, osteoartritis, kod parazita, stimuliše imuni sistem, kod stomačnih problema, upala urinarnog trakta, rana.smanjuje bol i upalu kod reumatizma, artritisa i drugih tipova upalnih oboljenja.Ima antitumorna i anti-kancerogena svojstva koja inhibiraju formiranje kancerogenih ćelija, pomaže uklanjanja hroničnih bolova, reguliše krvni pritisaksterilitet, ginekološkim problemima (gljivice, bakterije, ciste...)ekcemi, zapaljenja kože, opekotine, rane, ubrzava zaceljivanje rana,dijabetres,opšta slabost i usporenost metabolizma, oslobađa telo toksina te se posebno preporučuje dugogodišnjim pušačima i pacijentima na hemo i radi terapiji.

Jača organizam i čisti krv:
Još u spisima drevnih indijanskih plemena, starim više od 2.000 godina, nađene su recepture vezane za list, koren i koru ove biljke, koji su Inke koristile za pravljenje melema i tinktura. Pleme Ašaninka danas je koristi za čišćenje bubrega, zapaljenja urinarnog trakta, za reumatizam, bolove u kostima, zaceljenje dubokih rana, lečenje astme,
artritisa i raka. Ovu biljku koriste u pojedinim plemenima za kontracepciju, njome isceljuju tumore, upale i čireve, dok domoroci iz Kolumbije leče gonoreju i dizenteriju, a pleme Kašibo je vekovima upotrebljava za čišćenje krvi i jačanje organizma.

Broj jedan za imunitet:
Austrijski naučnici su prvi počeli da ispituju mačiju kandžu. Sedamdesetih godina prošlog veka oni su prvi objasnili lekovitost alkaloida iz ove biljke, od kojih bar šest mogu da povećaju otpornost organizma i do 50 odsto. Mačja kandža uspešno sanira upalne procese bilo kog porekla, deluje kao prirodni antibiotik i uspostavlja normalnu funkciju organizma posle bolesti. Ima veoma moćan i lekovit uticaj kod karcinoma (posebno pluća), tumora, cista, hemioterapije, virusnih, bakterijskih, gljivičnih oboljenja, stomačnih i crevnih oboljenja, bolesti kardiovaskularnog sistema, dijabetesa, ekcema, zapaljenja kože, reumatizma, artritisa, opšte iscrpljenosti organizma, detoksikacije organizma, a posebno kod pušača.

Čuva od raka:
Pored toga što izuzetno jača odbrambenu snagu organizma, mačja kandža sadrži i jake antioksidante, koji vezuju slobodne radikale, sprečavaju njihovo razorno dejstvo na naše ćelije i ubrzano ih izbacuju iz njih. Pojedini sastojci ove biljke aktivno čiste organizam od otrova i izbacuju kancerogene supstance, koje mogu da izazovu najteža oboljenja.

Leči od upala:
Upalne procese bilo kog porekla (uzrokovane bakterijama ili gljivicama), glukocidi iz biljke suzbijaju od 46-89%. Ova činjenica potvrđuje njenu tradicionalnu upotrebu u lečenju artritisa, reume, čira na želucu, a rešava i problem upale sluzokože creva, jednjaka, usne duplje...Mačja kandža uspešno sanira sve upalne procese, deluje kao pri
rodni antibiotik, regeneriše sluzokožu i uspostavlja normalnu funkciju posle bolesti.

Zaštita pušača:
Na univerzitetu u Milanu, Renato Rici je izveo eksperiment sa mačjom kandžom ispitujući njenu sposobnost čišćenja organizma od kancerogenih supstanci. Ispitivanje je sprovedeno na pušačima, jer se zna da
mokraća pušača sadrži opasne mutagene sastojke. Pusle samo dve nedelje uzimanja lekovite biljke, mokraca ispitanika je bila čista. Eksperiment je jasno pokazao da mačja kandža značajno umanjuje rizik od raka i drugih degenerativni h bolesti.

Mačija kandža način upotrebe i doziranje:

1-2 puta dnevno po 3-5 kapi. Kod težih bolesti (npr. kod kanceroznih oboljenja) može se uzimati višestruka količina od preporučene.

Indikacije:
Mačja kandžavrši nadoknadu bioaktivnih materija u organizmu; poseduje imunomodulativno svojstvo, primenjuje se nakon preležanih zaraznih bolesti, u slučaju fizičke iscrpljenosti organizma, kod upale zglobova,
želudačno-crevnih tegoba, alergije, asme, slabosti imunološkog sistema, u slučaju nekih tumora.
Kontraindikacije:
Transplantacija organa, trudnoća, dojenje i preosetljivost na sastojke preparata.
Nuspojave:
Moguća je pojava proliva.

Savetuje se kontinuirana upotreba u periodu od tri meseca.

Saznajte sve o mačijoj kandži na ovom linku: lekovitasvojstva.com e-magazin o biljkama

 

Slični proizvodi: