You are here

FITOREN - prirodni preparat za razgradnju i izbacivanje kamena i peska iz bubrega, leči upalu mokraćne bešike i mokraćnih kanala

FITOREN - prirodni preparat za razgradnju i izbacivanje kamena i peska iz bubrega, leči upalu mokraćne bešike i mokraćnih kanala
Šifra:
10014
Cena:2.545,00 RSD
Ocenite ovaj proizvod: 
Prosek: 3.6 (9 glasova)
Pakovanje: 90 tableta
Poreklo: Rusija
Plaćanje: pouzećem
Isporuka: 1 - 2 dana
Dostavu plaća: kupac

Fitoren -je ruski prirodni preparat za rastvaranje kamena i izbacivanje peska iz bubrega. Efikasnost proizvoda dokazana je kliničkim ispitivanjima. Fitoren ispoljava snažno antiinflamatorno delovanje u slučajevima akutnih i hroničnih urinarnih infekcija izazvanih različitim vrstama bakterija, pomaže u lečenju akutni i hroničnih upala mokraćne bešike i mokraćnih kanala, zatim kod hroničnog cistitisa i hroničnog pijelonefritisa. Fotoren se koristu i za preventivu(profilaksu) kod razvoja bolesti bubrega kod osoba obolelih od dijabetesa.

Fitoren smanjuje učestalost i jačinu bubrežnih grčeva. Fitokompleks ima diuretički i protivupalni efekat, antiseptičko dejstvo i sprečava stvaranje kamena. Istraživanja su pokazala da je Fitoren dosta efikasan za rastvaranje kamenja različitih vrsta. Najsnažniju aktivnost fitokompleks ispoljava u slučajevima gde je kamen u prečniku do 6 mm. Ima pozitivan uticaj i kod osoba sa većim kamenom (kamen čini poroznim - lakše se razgrađuje). Pomaže funkcionisanju bubrega u celini.

Fitoren je efikasno sredstvo pomoći u radu bubrega kod osoba sa neizbalansiranom ishranom, nedovoljnim kretanjem i lošim navikama (alkohol, pušenje).

Fitoren primena:

  • Kao sredstvo za preventivu i lečenje kamena i peska u bubrezima i mokraćnim putevima.
  • lečenje akutne i hronične upale mokraćne bešike.
  • lečenje akutne i hronične upale mokraćnih puteva(kanala).
  • Stanje posle hiruškog odstranjivanja kamena iz bubrega i mokraćnog kanala ili razbijanja kamena laserom.
  • Hronični cistitis, hronični pijelonefritis.
  • Pomoćna terapija pijelonefritisa u akutnom stadijumu.
  • Intoksikacija organizma.
  • Preventiva razvoja bolesti bubrega kod osoba obolelih od dijabetesa.

Fitoren sastav:

Brusnica (list),Vitamin C, Detelina, Kalijum-hlorid, L-arginin, Magnezijum-oksid , Maslačak (koren), Medveđe grožđe (uva). Peršun (list) , Rastavić , Sladić (ekstrat korena),Cink-oksid.

Fitoren način primene i doziranje:

Odrasli: Uzimati po 1-2 tablete 2-3 puta dnevno sa hranom.

Deca: 3 - 7 godina ½ tablete 2 puta dnevno sa hranom; 7 - 14 godina 1 tabletu 2 puta dnevno sa hranom; starija od 14 godina 2 tablete 2 puta dnevno sa hranom.

Slični proizvodi: