You are here

Error message

User warning: The following module is missing from the file system: kupindo_xml. For information about how to fix this, see the documentation page. in _drupal_trigger_error_with_delayed_logging() (line 1143 of /home/prirodn8/public_html/includes/bootstrap.inc).

Zelenousna školjka kapsule i balsam

Zelenousna školjka kapsule i balsam
Zelenousna školjka kapsule i balsam
Šifra:
11112
Redovna cena:6.627,00 RSD
Cena:5.670,00 RSD
Ušteda:957,00 RSD (14%)
Ocenite ovaj proizvod: 
Prosek: 5.1 (20 glasova)
Pakovanje: 150 kps +150ml
Poreklo: Nemačka
Plaćanje: pouzećem
Isporuka: ‚u roku 24 h
Dostavu plaća: kupac

Zelenousna školjka se preporučuje kod: reumatoidnog artritisa i osteoartritisa, spondiloze i išijasa, bolova u zglobovima, degenerativnih procesa u zglobovima, oštećenje zglobne hrskavice, povreda, kod teških fizičkih opterećenja, prekomerne težine, nepravilnog kretanja i produženog sedenja na radnom mestu.

Zelenousta školjka (Perna Canaliculus) sreće se samo na Novom Zelandu. Karakteristična zelena usna, zbog koje se tako zove, razlikuje je od svih ostalih novozelandskih školjki. Zelenouste školjke su bogate sa glikozaminoglikanima (GAG), koji se kod čoveka sreću u hrskavici zglobova i u tečnosti hrskavice („mazivo zglobova"). Nije slučajo, das u ove kapsule najprodavaniji proizvod Sanct Bernharda na svetu. Na žalost, 50% ljudi iznad 40 godina starosti imaju probleme vezane za lokomotorni sistem, a kod mlađih procenat zastrašujuće raste.

Zelenousna školjka dejstvo:

Ekstrakt zelenouste školjke pomaže normalnom funkcionisanju zglobova kostiju.
Dopunsko dejstvo: U normalnoj svakodnevici zglobovi, hrskavica i vezivno tkivo izloženi su različitim opterećenjima i zbog toga treba do dobiju sve gradivne elemente, koji su im potrebni. Kapsule sa ekstraktom zelenouste školjke pomažu očuvanju i regeneracije zglobova, hrskavice i veznog tkiva, a pomažu i za normalno funkcionisanje sluzokože stomaka.

Zelenousna školjka kapsule sastav:

Svaka kapsula sadrži 500 mg čistog koncentrata novozelandske zelenouste školjke i 12 mg glikozaminoglikana (GAG)

Zelenousna školjka način upotrebe:

2-3 puta na dan po 1 kapsula sa čašom vode posle jela.

Balzam od zelenosusne školjke je topla, opuštajuća nega za kožu, mišiće i zglobove. Zelenousna školjka sadrži dragoceni ekstrakt mesa Novozelandske zelene školjke(perne canaliculus). Odabrana ulja na biljnoj bazi umiruju vašu kožu, čineći je mekom i podatnom. U kombinaciji sa masažom, tamjan i ulje zimzelena podržavaju opuštajući efekat na kožu, mišiće i zglobove. Nakon nanošenja, Zelenousni Balzam u početku razvija blagi efekat hlađenja, koji se zatim pretvara u ugodan osjećaj topline. Ovo blagotvorno deluje na kolena, kukove, leđa ili ramena smanjujući bolove i pomažući pravilnom podmazivanju zglobova. Balzam od novozelanske dagnje ima prijatan miris, lako se nanosi i potpuno se upija u kožu.

zelenousna školjka balzam sastav:

Voda, cetearil alkohol, kaprilski / kaprični trigliceridi, ulje simenssia Chinensis, Mel, ulje Persea Gratissima, ulje Zea Mais, Gaultheria Procumbens Leaf ulje, Perna Canaliculus ekstrakt, Triticum Vulgare ulje, Urea, retinil palmitat, Mentol, etanol Nikotinat, natrijum laktat, natrijum PCA, glicin, fruktoza, niacinamid, inozitol, mlečna kiselina, lecitin, askorbil palmitat, natrijum cetearil sulfat, hidrogenirani gliceridi citrata, natrijum benzoat, fenoksietanol, dehidroacetatna kiselina, benzoična kiselina, limunska kiselina Ulje, glicerin, tokoferol, ulje Bosvellia Carterii (limonen, Linalool, benzil alkohol - od prirodnog eteričnog ulja), CI 75810

zelenousna školjka balzam način primene:

Blago utrljati na bolno mesto 2-3 puta na dan. Ne dovoditi u dodir sa očima, ne nanositi na  oštećenu kožu ili sluzokožu. Ruke nakon nanošenja se u osnovi se peru. Moguća crvenila kože ukazuju na efekat balzama koji uzrokuje poboljšanu cirkulaciju krvi. Obično počinje da deluje nakon 1-2 sata od upotrebe.

Mere opreza
Pre upotrebe detaljno pročitati uputstvo. O indikacijama, merama opreza i neželjenim dejstvima posavetujte se sa Vašim lekarom ili farmaceutom!

 
Slični proizvodi: