You are here

LINČŽI ubrzava cirkulacija krvi, protok kiseonika i hranljivih materija u mozak

LINČŽI ubrzava cirkulacija krvi, protok kiseonika i hranljivih materija u mozak
Šifra:
40005
Cena:4.650,00 RSD
Ocenite ovaj proizvod: 
Prosek: 6 (1 glas)
Pakovanje: 24 kapsula
Poreklo: Kina
Plaćanje: pouzećem
Isporuka: 1 - 2 dana
Dostavu plaća: kupac

Kapsule Linčži (Reiši) podstiču ishranu mozga jer se ubrzava  cirkulacija krvi i protok kiseonika i hranljivih materija u mozak .One regenerišu oštećene ćelije, uspostavljaju vezu između ćelija i ubrzavaju proces razmene informacija među njima. Drevni i savremeni kineski farmakološki izvori i klinička istraživanja potvrđuju da gljiva Linčži zaista ima moćno preventivno delovanje koje usporava starenje.

Kapsule Linčži su napravljene na osnovu starih spisa po recepturi osnivača savremene nauke o održavanju zdravlja  profesora doktora tradicionalne narodne medicine Tan Jučžija i rezultat su dugogodišnjih naučnih istraživanja stručnjaka Naučno Istraživačkog centra  za proizvodnju dodataka za zdravu ishranu u Kini.  

 Kapsule Linčži (Reiši) Feniks sadrže:

 - prašak askospore i micelijum iz Linčži (Reiši) kineski - 63%,

 - prašak micelijum  kineskog Kordicepsa - 35%.

Linčži Kapsula delovanje:

 • Pojačavaju pamćenje i jačaju umnu aktivnost kod starijih ljudi.
 • Sprečavaju zaboravnost kod osoba srednje dobi i senilnost karakterističnu za starije ljude.
 • Deluju  kao sistemski regulator  koncentrišu energiju, hrane mozak i nervne ćelije i uspostavljaju ravnotežu između mozga i tela, odnosno organizma u celini.
 • Normalizuju aktivnost regulatornog sistema- hipotalamus-hipofiza „kontrolne žlezde“,koji usklađuje hormonalni balans u organizmu čoveka. Beta- ß kiselina , koja ulazi u sastav Linčžija (Reiši), poboljšava snabdevanje mozga kiseonikom do krajnih perifernih kapilarnih delova.
 • Deluju na regeneraciju oštečenih nerava glave, vrata i duž cele kičme. Mozak je veoma važan organ koji reguliše osnovne funkcije u organizmu. Od njegove pravilne funkcije zavise kako fiziološki tako i psihološki procesi. Fiziološke funkcije mozga su: sluh, vid, saznanje, sposobnost razumevanja, razmišljanja, rasuđivanja pamćenja i niz drugih funkcija. U mozgu se nalaze centri za emocije i centri za motoriku.
 • Kapsule Lincži(Reiši)stimuliraju i održavaju  funkcije mozga, poboljšavaju sposobnost pravilnog rasuđivanja, jačaju nervni sistem.
 • Zaustavljaju proces starenja
 • Efikasno deluju na usporavanju rasta  tumora, jačaju srce, podhranjuju jetru, pozitivno deluju na regulaciju pritiska i snižavanje šećera u krvi.
 • Smanjuju osećaj zamora, poboljšavaju kvalitet sna.
 • Kordiceps kineski koji se nalazi u sastavu kapsula Linčži (Reiši) aktivira snabdevanje krvnih sudova srca i mozga dovoljnom količinom krvi. Na taj način poboljšava reakciju nervnog sistema na nadražaje, stimuliše regeneraciju ćelija mozga, čime povećava aktivnost centralnog nervnog sistema i poboljšava memoriju.
 • preventivno kod nastanka arterioskleroze
 • za zaustavljanje jakih migrena
 • zaustavlja naglo gojenje, višak telesne mase - reguliše centar za prenos impulsa u mozak koji ne samo da kontrolišu apetit već određuju brzinu sagorevanja kalorija u organizmu.
 • Kapsule Linčži(Reiši)  pozitivno deluju kod adaptacije pri bilo kojoj stresnoj situaciji, pogotovo za poslovne ljude i studente, gde su prisutna velika psihička naprezanja.

Kapsule Linčži (Reiši) su korisne i ukoliko želimo da razvijamo proces bržeg pamćenja, učenja jezika ili savladavanja nepoznatih tekstova.

Od davnih vremena je utvrđeno da gljiva Linčži (Reiši) ima pozitivno delovanje na smirenje duha, skupljanje mudrosti, poboljšanje memorije. Još u vreme dinastije Istočni Hanj u traktatu Šen nun ben cao tin i traktatu Ben cao gan mu, koje je napisao poznati farmaceut dinastije Min – Li Ši Cženem bili su pronađeni konkretni i detaljni zapisi o pozitivnom delovanju Linčžija na organizam.

U starim spisima -traktatima zapisano je da su uz pomoć gljive Linčži ljudi vaskrsavali iz mrtvih u bukvalnom smislu.

Spolja po obliku podseća na bubreg i raste u divljoj prirodi.Pošto su se uz pomoć gljive Linčži u stara vremena lečili od sto sindroma i sto bolesti dobila je u narodu naziv gljiva dugovečnosti.

Način upotrebe i doziranje Linčži kapsula:

1/2 do 3 kapsule na dan zavisno od potreba I preporuke. Kapsulu uzeti ujutru na prazan stomak sa čašom vode. Hranu možete konzumirati nakon 30minuta.

   - prvih nedelju dana najbolje je uzeti 1/2 kapsule, a zatim uzimati po 1 celu kapsulu ili više u zavisnosti od preporučene doze.

   - kod migrene moguće je uzimati kapsule na dva načina:

  1. jednokratna primena pojačanih efikasnih doza u kraćem roku

  2. dugotrajno uzimanje kapsula više od 2 meseca u manjim dozama.

   - kod jakih stresova, nesanica, jakih umnih opterećenja treba uzimati i do 3 kapsule dnevno. Trajanje ovakvih terapija je od 5 do 10 dana.

   - deca mogu uzimati kapsule i od najmanjeg uzrasta, ali u malim dozama rastvorenim u vodi. Preporučena doza je 1/5 do 1/4 sadržaja kapsule dnevno.

   - deca posle 9- te godine mogu uzimati ili ½ kapsule na dan. Kasnije ova doza može biti i jedna kapsula na dan.

Neželjena dejstva kapsula Linčži (Reiši): Kod duže primene kapsule ne izazivaju nikakve nus pojave i neprijatne reakcije.

NAPOMENA: Primena kapsula Linčži (Reiši) je ujutru a najkasnije do 17 sati jer večernjim časovima može da Vam narušiti san.

Način čuvanja: čuvati na suvom mestu.

Standardno pakovanje:24 kapsule po 0,3 g.

Kapsule Linčži (Reiši) Feniks se ne tretiraju kao lek, nego dodatak u ishrani.