You are here

GrandCaps Chaga za jačanje imuniteta

GrandCaps Chaga za jačanje imuniteta
Šifra:
10027
Cena:7.698,00 RSD
Ocenite ovaj proizvod: 
Prosek: 5.3 (4 glasova)
Pakovanje: 120 kapsula
Poreklo: Rusija
Plaćanje: pouzećem
Isporuka: 1 - 2 dana
Dostavu plaća: kupac

GrandCaps Chaga fitokompleks namenjen je jačanju imunološkog sistema i sadrži dnevne i noćne formule koje predstavljaju optimalan odnos lekovitih gljiva i dihidrokvercetina, koji omogućava kontinuirano delovanje tokom 24 sata. Kompleks je nastao na osnovu najnovijih istraživanja o imunoj aktivnosti medicinskih gljivica sprovedenih u Rusiji . Formula GrandCaps Chaga obuhvata najpoznatije medicinske gljive i napravljen je od 5 medicinskih gljiva (Čaga, Agarikus, Reiši, Kantarelus, Kordiceps + dihidrokvercetin) na polju terapije fungota. Delovanje gljivice je dopunjeno dihidrokvercetinom (poreklom iz sibirske jele Laric Sibirica).

Čaga (Inonotus oblikuus) je medicinska gljiva poznata kao imunomodulator sa vrlo dobro istraženim antikancerogenim delovanjem. Koristi se u narodnoj medicini Sibira kao sredstvo pomoći kod onkoloških bolesti različite lokalizacije. Takođe se preporučuje kao lek za smanjenje negativnih efekata hemoterapije i radioterapije. Blagotvorno deluje na gastroenterološki i endokrini sistem čoveka.

Dihidrokvercetin (Dihidrokvercetin) je prirodna supstanca koja se dobija iz sibirske jelke i najjači je prirodni antioksidant-flavanoid. U molekularnom sastavu je blizu rutina i kvercetina, ali ih farmakobiološkom aktivnošću nadmašuje. Sprečava prerano starenje ćelija, moćan je antioksidans, imunostimulans i ima izraženo antitoksično delovanje. Dihidrokvercetin jača zidove krvnih sudova, poboljšava funkciju unutrašnjih organa i limfnog sistema. Dokazano je da smanjuje negativne efekte hemoterapije i radioterapije kod pacijenata obolelih od raka.

Cordiceps (Inonotus obliquus) je medicinska gljiva koja je izuzetno dobro poznata u narodnoj medicini, a poslednjih 20 godina se aktivno koristi u farmakologiji. Dobro je istraženo i poznato imunostimulirajuće delovanje kordicepsa, kao i njeno adaptogeno svojstvo. Ima antivirusnu i antibakterijsku aktivnost, umiruje upalne procese, izbacuje toksine, poseduje dokazanu antikancerogenu aktivnost.

Agarikus (Laricis fungus) je medicinska gljiva koja je dobar adaptogen, ima široku primenu u periodu rehabilitacije nakon teških bolesti. Koristi se kao sredstvo regulacije imuniteta, za smanjivanje toksikoza različite etiologije i normalizaciju rada jetre. Ima izražena antibakterijska svojstva, normalizuje fermentnu aktivnost i poboljšava procese razmene materija.

Reiši (Ganoderma lucidum) je medicinska gljiva koja poseduje antikancerogena, antibiotička, antiupalna, antioksidantna i antialergijska svojstva. Efikasna je kod mnogih oboljenja, a najčešće se koristi kao antikancerogeno sredstvo, i kao sredstvo regulacije metabolizma. Beta-glukan koji je sadržan u gljivi stimuliše imunitet pacijenata u borbi protiv kancerogenih oboljenja (dokazano istraživanjima u Japanu 1980. godine). Pacijenti koji tokom primene hemio i radioterapije koriste reiši kao pomoćno sredstvo znatno lakše podnose lečenje.

Kantarelus (Cantharellus cibarius) je gljiva koja sadrži ergosterol, supstancu koja pozitivno utiče na detoksikaciju jetre, aktivno reguliše fermentnu aktivnost i pomaže boljem funkcionisanju limfnog sistema. U narodnoj medicini kantarelus se koristi i kao sredstvo za poboljšanje krvne slike. Ima antikancerogeno, adaptogeno i imunostimulirajuće dejstvo.

Lekar ili farmaceut može preporučiti kapsule GrandCaps Chaga u sledećim stanjima:

– onkoloških bolesti

– oslabljenog imuniteta

– za ublažavanje

– posledica hemio i radioterapije

– zaštite zdravih organa u toku hemio i radioterapije

– dijabetesa

– anemije

– psorijaze

– ekcema

– imunih i autoimunih oboljenja

– prevencije nastanka svih gore nabrojanih stanja.

Unikatna tehnologija prerade i dobijanja ekstrakta putem mikrogranulacije omogućava da se iskoristi celokupan sadržaj lekovitog bilja bez dodataka veštačkih komponenti koje se mogu naći kod sličnih proizvoda na tržištu. Time postižemo da su mikrogranule u kapsuli po svom sastavu 100% prirodne.

Samonikle biljke (kao što je poznato iz prakse laboratorijskih analiza) sadrže značajno veće količine važnih biološki aktivnih supstanci, koje kasnije konačni korisnik unosi u organizam putem konzumiranja gotovih proizvoda kompanije RuLek RBF. Ekološki čisto i nezagađeno područje Altajske regije eliminiše prisustvo štetnih hemikalija koje su nažalost uobičajena pojava kod gajenih vrsta biljaka. Pojedine vrste gljiva i biljaka se ubiraju na nenaseljenim područjima udaljenim 500 do 700 km od urbane sredine.

GrandCaps Chaga sastav: dnevne kapsule:

čaga, dihidrokvercetin, kordiceps, agaricus noćne kapsule: čaga, dihidrokvercetin, lek, kantarelus

GrandCaps način upotrebe i doziranje:

dan: 1 – 2 kapsule ujutro, sa čašom vode. noć: 1 – 2 kapsule ujutro, sa čašom vode.