You are here

Error message

User warning: The following module is missing from the file system: kupindo_xml. For information about how to fix this, see the documentation page. in _drupal_trigger_error_with_delayed_logging() (line 1143 of /home/prirodn8/public_html/includes/bootstrap.inc).

FERROFECT prirodni preparat za stvaranje crvenih krvnih zrnaca i hemoglobina

FERROFECT prirodni preparat za stvaranje crvenih krvnih zrnaca i hemoglobina
Šifra:
16004
Cena:1.500,00 RSD
Ocenite ovaj proizvod: 
Prosek: 6 (1 glas)
Pakovanje: 30 TABLETA
Poreklo: USA
Plaćanje: pouzećem
Isporuka: odmah
Dostavu plaća: kupac

Šta je Ferrofect®?

Fero bisglicinat kompleks superiorna formula sa kontrolisanim oslobadjanjem-efikasna nutritivna podrška krvnom sistemu.

Vrhunska formula koja nudi sigurnu i efikasnu nutritivnu podršku organskog gvožđa. Gvožđe je neophodan mineral za ljudsko zdravlje. Učestvuje u stvaranju crvenih krvnih zrnaca i hemoglobina (proteina odgovornog za transport kiseonika do tkiva). Neophodan je za normalnu imunološku funkciju, kognitivni razvoj, kardiovaskularno zdravlje, što pomaže u smanjenju umora i umora.

Nedostatak gvožđa je verovatno najčešći nedostatak hranljivih materija širom sveta. Procenjuje se da 20% ljudi širom sveta pati od nedostatka gvožđa. Preporučuje se ženama sa obilnim menstrualnim krvarenjem, trudnicama i dojiljama, vegetarijancima, starijim osobama, sportistima i svim drugim stanjima sa nedostatkom gvožđa u organizmu..

FERROFECT Dejstvo:

predstavlja organsko helirano gvožđe-bisglicinat u kompleksu sa vitaminima i mineralima koji su neophodni za normalno formirnje crvenih krvnih ćelija i hemoglobina. Superiorna formula sa kontrolisanim oslobađanjem pruža efikasnu nutritivnu podršku krvnom sistemu.

Gvoždje-bisglicinat uživa privilegiju medju dodacima ishrani sa najvećom apsorpcijom u odnosu na sve druge soli gvoždja. Razlog tome je mala i stabilna forma heliranog gvoždje-bisglicinata koji nema električni naboj i ne reaguje sa ostalim hranljivim materijama .

Gvoždje-bisglicinat ne izaziva gastrične smetnje i ima visoku bioraspoloživost - čak 90,9% u odnosu na druge preparate

FERROFECT se preporučuje osobama sa niskih koncentracija gvožđa u krvi u stanjima:

  • Nedovoljnog unosa gvožđa putem hrane (posebno kod vegetarijanaca i vegana)
  • Slabe apsorpcije gvožđa u tankom crevu
  • Trudnoće,
  • dojenja
  • Kod obilnih krvarenja
  • Starija populacija
  • Sportisti
  • Sva stanja u kojima je povećana potreba za gvožđem

FERROFECT sastav:
Organsko helirano gvozdje-bisglicinat (30mg) u kompleksu sa vitaminom C (150mg), vitaminom B6 (6mg), vitaminom B12(25mcg), folnom kiselinom (400mcg), cinkom(7mg), bakrom(1mg) i manganom(1mg)
 

FERROFECT način upotrebe:

Jedna  tableta dnevno, nakon obroka.

1-3 tablete se preporučuju odraslima i deci starijoj od četrnaest godina, u zavisnosti od stepena anemije po preporuci lekara ili farmaceuta. Hrana ne utiče na apsorpciju proizvoda, što znači da se FERROFECT tablete mogu uzimati i nakon jela.

Slični proizvodi: