You are here

MORINGA najjači prirorodni antioksidans, ojačava kosti, izgrađuje mišićnu masu, sprečava osteoporozu

MORINGA najjači prirorodni antioksidans, ojačava kosti, izgrađuje mišićnu masu, sprečava osteoporozu
Šifra:
50002
Cena:1.980,00 RSD
Ocenite ovaj proizvod: 
Prosek: 6 (1 glas)
Pakovanje: 300 gr.
Poreklo: Indija
Plaćanje: pouzećem
Isporuka: 1 - 2 dana
Dostavu plaća: kupac

Moringa prah svojim nutritivnim svojstvima prevazilazi sve druge "Super biljke",  pogodna je i u ishrani dijabetičara tipa 1 i 2.rnrn . Sadrži 30% biljnih proteina - izgrađuje mišićnu masu, puna je kalcijuma - ojačava kosti - sprečava osteoporozu. "Moringa" je 3 x jači antioksidans od ARONIJE i 2 x od AKAI BERI.

Proteini u Moringi sadrže 18 od 20 poznatih amino kiselina neophodnih telu, uključujući i svih 8 esencijalnih koje ne možemo da sintetišemo i moramo ih uzeti preko hrane. Moringa sa više od 90 proverljivih nutricijenata, sadrži i značajnu količinu vitamina A (Alfa i Beta Karotena), B, B1, B2,B3,B5,B6,B9,B12, C, D, E, K, Folnu Kiselinu, Biotin i još više, polifenola, minerala, vlakana i hlorofila, kao i Omega 3,6,9 masne kiseline.rnrn, sadrži i 36 anti-inflamatora.

Ćelije kože se uz Moringu daleko brže obnavljaju što rezultira zapanjujućim smanjenjem bora.

Zeatin, sastojak Moringe je vrhunski antioksidant moćnih svojstava, podmlađuje organizam, usporava starenje. Moringa je snažan detoksifikator organizma.

"Moringa" je 3 x jači antioksidans od ARONIJE i 2 x od AKAI BERI
Po sadržaju nutricijenata moringa prah sadrži:

15 x više kalijuma od banane,
10 x više vitamina A i 4x više beta karotena od šargarepe,
25 x više gvožđa od spanaća,
17 x više kalcijuma od mleka,
6 x više cinka od badema,
5 x više dijetetskih vlakana od povrća,
6 x više amino kiselina od belog luka,
50 x više B2 vitamina od sardine,
50 x više B3 vitamina od kikirikija,
4 x više E vitamina od kukuruznog ulja,
1000x više zeatina od bilo koje druge biljke.

Moringa pomaže formiranje Hemoglobina i Mioglobina, koji deluju kao prenosnici kiseonika u krvi i mišićima zbog svoga bogatog sadržaja gvožđa.

PRIMENA MORINGE:

Moringa je korisna kod dijabetesa, regulacije krvnog pritiska, gubitka energije i težine, neuhranjenosti, lupusa, čišćenja debelog creva i crevnih poremećaja, različitih upala i drugih promena na koži, čireva, ulcera, reumatoidnog artritisa, osteoporoze, impotencije, menstrualnih tegoba, tumora, groznice, glavobolje ali i kao vitaminski dodatak ishrani i nutritivna pomoć doiljama. Ustanovljeno je i da uspešno smanjuje virusne jedinice kod obolelih Hepatitisa C (pročitajte komentare na kraju teksta).

Moringu mogu uzimati trudnice i dojilje a može se davati i bebama koje se odvikavaju od mleka i maloj deci. Ona obezbeđuje nophodnu količinu nutricijenata za pravilan razvoj deteta i održavanje dobrog zdravlja i zaštite od infekcija, gljivica, za jačanje imuniteta, kako majke tako i deteta.

Prirodni benefiti od Moringe:

- Ishranjuje imuni sistem tela
- podstiče cirkulaciju
- održava normalni nivo glukoze u krvi
- prirodna svojstva protiv starenja
- anti-upalna svojstva
- poboljšava varenje
- pojačava mentalnu jasnoću
- na prirodan način povećava energiju
- oporavlja organizam posle hemio i radio terapieje

Moringa efikasno pomaže kod bolesti jetre, kao što su hronični i akutni hepatitis, ciroza jetre, masne degeneracije jetre, kod metaboličkih bolesti jetre nastalih od zbog upotrebe alkohola i droga. To je zato što Moringa ne samo da zaustavlja toksičnost koja uzrokuje ove bolesti već i pomaže da se ubrza regeneracija jetre.

Moringa nas snabdeva velikom raznovrsnošću nutricijenata u ne-toksičnoj formi koja je laka za varenje. Moringa isto tako sadrži ove nutricijente u kombinacijama koje telo lako možeda asimilira i svari. Nije čudo što se Moringa smatra "čudesnim drvetom" koje je sposobno da vam sačuva život.

Uputstvo za korišćenje Moringe:

Ne preporučuje se da kuvate niti prokuvate Moringu. Koristite je najčešće u već skuvanoj hrani, ili zagrejanoj vodi (ne vreloj) ili je pomešajte sa vašim omiljenim sokom od ceđenog voća, šejkom ili drugim napicima.

Doziranje i način primene Moringa praha:

Deca (od 1-7 god.) i odrasli

1 Kašičica na dan - za očuvanje dobrog zdravlja

2 Kašičice na dan - za lečenje i borbu protiv oboljenja rnrnrn

NAPOMENA:  1 kašičica = 3 -4 grama

Moringa će se najbolje umešati u osnovu od gustih materija kao što su kašasti sokovi od voća, šejkove ili biljni ili gusti voćni sokovi. Takođe se dobro meša sa jogurtom, ovsenom kašom, kremom od pšenice, grizom, itd.

Kada su u pitanju trudnice, dojilje, bebe koje se odvikavaju od dojenja, sportisti i osobe koje moraju da značajno podignu imunitet ili svoju energiju radi izloženosti teškim naporima doza se može povećati do 1 do 2 supene kašike na dan (15 - 30 grama).

Ne postoji ograničenje količine Praha Listova Moringe koji se mogu bezbedno konzumirati jer je u potpunosti neškodljiva. Mnogi ljudi u Africi svakodnevno jedu u velikim količinama, listove i mahunu/plod, od kojih kuvaju jela ili je dodaju svojoj hrani bez ikakvih negativnih posledica.

No ne treba ni povećavati dozu bez potrebe jer je izuzetno nabijena nutricijentima i za većinu ljudi je već i jenda do dve kafene kašičice dovoljna količina koju treba da unose svakodnevno.

Potpuno prirodan proizvod koji je za Vaše Zdravlje Vredniji Od Zlata

Jedna kašičica na dan vam može promeniti život!!!

Saznajte sve o moringi na ovom linku: lekovitasvojstva.com e-magazin o biljkama