You are here

Ge 132 - organski germanijum antioksidant i imunomodulator.

Ge 132 - organski germanijum antioksidant i imunomodulator.
Šifra:
22003
Cena:4.000,00 RSD
Ocenite ovaj proizvod: 
Prosek: 5.4 (3 glasova)
Pakovanje: 60 kapsula
Poreklo: Bugarska
Plaćanje: pouzećem
Isporuka: 1 - 2 dana
Dostavu plaća: kupac

GERMANOR 132  preporučuje se kod: Oksidantnog stresa, kancerogenih problema, artritisnih oboljenja, srčanih mana, problema s krvotokom, hipertonija, hemio terapije i zračenja, smanjenog imuniteta, hroničnog umora, alergije, arterioskleroze, posle preležane bolesti, rada u zagađenoj i štetnoj radnoj sredini.

Organski germanijum i njegove fenomenalne osobine su otkrivene od japanskog naučnika Kazuhiko Asai. Po njemu, ovaj proizvod je najmoćniji antioksidant i imunomodulator. Svojim istraživanjima on pronalazi, da proizvodi istočne medicine, koji se najčesće i najefektivnije koriste u borbi sa rakom i drugim teškim oboljenjima sadrže najveću koncentraciju organskog germanijuma (vitalne gljive (posebno Šitake i Reiši), žen-šen, aloe, beli luk, hlorela i dr.). Nastavljajući svoja istraživanja u tom pravcu, dokazuje da na bazi organskog germanijuma kod biljaka se izgrađuje njihov imuni i zaštitni sistem, čiji efekat se replikuje kod životinja i u čovekovom organizmu, pretvarajući organski germanijum u jedno od najuspešnijih sredstava u borbi protiv raka i drugih teških oboljenja.

Krajem 20 veka nobelovac d-r Oto Varburg pronalazi, da se ćelije raka razvijaju samo u anaerobnim uslovima (bez prisustva kiseonika). Tako on potvrđuje ideju, da slobodni radikali, koji se povezuju sa kiseonikom u ćelijskom jedru direktno izazivaju razvoj karcinoma. Organski germanijum u svojim molekulama sadrži 3 atoma kiseonika, zahvaljujući čemu ima visoku aktivnost pri izdvajanju slobodnog elektrona, koji efektivno neutrališu aktivnost i rušilačku delatnost slobodnih radikala (koji imaju deficit elektrona što ih čini izuzetno agresivnim i reakciono sposobnim). Utvrđeno je, da mehanizam svoje delovanje završava vezivanjem slobodnih radikala i njihovim izdvajanjem preko mokraće, što ne daje mogućnost za bilo kakve nepoželjne reakcije ili nagomilavanje organskog germanijuma u organizmu.

GE-132 dejstvo:

Kao moćan antioksidant, sadržan i u našem bioaktivnom kompleksu organski germanijum, efektivno neutrališe slobodne radikale, koji uništavaju ćelijske zidove, ulaze do ćelijskog jedra i izazivaju nekontrolisanu deobu. Uporedo s tim javlja se moćno imunomodulirajuće dejstvo-povećava stvaranje interferona (protein, koji ne dozvoljava virusima da inficiraju ćelije), aktivira funkcije makrofaga i limfocita.

Dopunsko dejstvo: Ubačene supstance u proizvodu pomažu snabdevanje mozga i ekstremiteta krvlju, ćelijsko disanje, efektivno Pomaže vezivanje i izbacivanje toksina iz organizma, poboljšava rad kardio-vaskularnog sistema i sistema lučenja, poboljšava elastičnost sudova, ima antivirusno dejstvo.

GE-132 sastav:

Svaka kapsula sadrži:332 mg-Specifičan bioaktivni kompleks Šitake (ekstrakt od Lentinula edodes) >25%; Maitake (ekstrakt od Grifola frondosa) >25%; Reiši (ekstrakt od Ganoderma lucidum) >40% bogat beta-glukenom, aminokiselina, prirodan organski germanijum, vitamini, PHK i dr.) i 144 mg-Vit C.

GE-132 način upotrebe i doziranje:

2 puta dnevno po 1 kapsula posle jela sa vodom.