You are here

Ajkus ulje ajkule (500mg) 30 kapsula - prirodni preparat za lečenje bronhitisa, astme, snižava holestorol, jača imunitet

Ajkus ulje ajkule (500mg) 30 kapsula - prirodni preparat za lečenje bronhitisa, astme, snižava holestorol, jača imunitet
Šifra:
222024
Cena:867,00 RSD
Ocenite ovaj proizvod: 
Prosek: 4.5 (2 glasova)
Pakovanje: 30 kapsula
Poreklo: Island
Plaćanje: pouzećem
Isporuka: 1 - 2 dana
Dostavu plaća: kupac

Ajkus - ulje iz ajkuline jetre je prirodan proizvod bogat alkoksiglierolom. Najznačajniji sastojak Ajkus-a je alkoksi-glicerol (AKG), što je i glavni sastojak majčinog mleka koji igra krucijalnu ulogu u razvitku našeg imunološkog sistema. Tokom života mi i dalje proizvodimo AKG u našem organizmu ali u vrlo malim količinama, stoga je neophodna dopuna Ajkus-om. Pomaže u snižavanju holesterola, lečenju astme, bronhitisa i prehlade. Mogu da koriste deca, trudnice i dojilje, što nema kontraindikacije!

Astma i Bronhitis

Možda je jedno od najvećih dostignuća Ajkus ulja iz ajkuline jetre upravo pri lečenju astme i bronhitisa. Veliki broj studija je pokazao izuzetan uspeh AKG-a, glavnog sastojka Ajkus ulja iz ajkuline jetre, u lečenju astme. Naime, u svim slučajevima koji su proučavani, neprijatnosti sa astmom su počeli da nestaju u roku od 3,4 meseca intenzivnog korišćenja ovog preparata. Potrebno je uzimati 4-6 kapsula Ajkusa od 500 mg tokom 3,4 meseca, nakon čega se simptomi astme značajno smanjuju, a u nekim slučajevima i potpuno nestaju. Neophodno je ovde da naglasimo da je terapija AKG-om protiv astme u nekim zemljama Evrope priznata kao metoda lečenja od strane zvanične
medicine.
Što se tiče bronhitisa, terapija je u potpunosti ista kao i kod astme, 4-6 kapsula Ajkusa od 500 mg dnevno, a rezultati su vidljivi za još kraće vreme, nakon 2,3 meseca.

Možda je jedno od najvećih dostignuća Ajkus ulja iz ajkuline jetre upravo pri lečenju astme i bronhitisa. Veliki broj studija je pokazao izuzetan uspeh AKG-a, glavnog sastojka Ajkus ulja iz ajkuline jetre, u lečenju astme. Naime, u svimslučajevima koji su proučavani, neprijatnosti sa astmom su počeli da nestaju u roku od 3,4 meseca intenzivnog korišćenja ovog preparata. Potrebno je uzimati 4-6 kapsula Ajkusa od 500 mg tokom 3,4 meseca, nakon čega se simptomi astme značajno smanjuju, a u nekim slučajevima i potpuno nestaju. Neophodno je ovde da naglasimo da je terapija AKG-om protiv astme u
nekim zemljama Evrope priznata kao metoda lečenja od strane zvanične medicine. Što se tiče bronhitisa, terapija je u potpunosti ista kao i kod astme, 4-6 kapsula Ajkusa od 500 mg dnevno, a rezultati su vidljivi za još kraće vreme, nakon 2,3 meseca. Preporučena dnevna doza: 4-6 kapsula od 500 mg.

Prevencija/ pomoć pri lečenju prehlade i gripa

Prehlada i grip su bakterije, odnosno, virusi koji nas ubedljivo najčešće napadaju. Postoje podaci da u Srbiji odrastao čovek od prehlade oboli prosečno između 2 i 3 puta godišnje, što je posmatrano na celokupnu populaciju između 10 i 20% , a u toku epidemije i više. Deca mogu oboleti čak i do 12 puta. Grip posebno često napada decu, koja su i najčešće zaražena ovim virusom. Da bi se sprečio nastanak bolesti izazvanih prehladom i gripom, najvažnije je ojačati imunitet.
Upravo jačanje imuniteta je glavno svojstvo Ajkus ulja iz ajkuline jetre. Ono povećava broj odbrambenih ćelija u organizmu i time jača imunitet organizma. 1-2 kapsule Ajkusa od 500 mg dnevno su dovoljna količina da bi vaš organizam ostao zaštićen i zdrav čak i u epidemijama. Ukoliko je organizam već oboleo, potrebna je jača doza od 4-6 kapsula Ajkusa od 500 mg kako bi se dalje jačanje bolesti sprečilo i ubrzao oporavak organizma. Ajkus jača imunitet i obolelog organizma te skraćuje vreme potrebno da se oporavi. Treba napomenuti značaj Ajkusa kod hronično obolelih, jer je njihov imunitet u neprestanoj borbi, te je njihova odbrambena sposobnost drastično smanjena u odnosu na zdrav organizam. Kao takav je laka meta i posledice čak i slabe prehlade ili gripa mogu biti opasne. Da do toga ne bi došlo, potrebno je jačati organizam
i njegove odbrambene sposobnosti za šta je idealan prirodan način svakodnevna upotreba Ajkusa.
Preporučena dnevna doza: 4-6 kapsula od 500 mg.Prevencija/ pomoć pri lečenju prehlade i gripa
Jačanje imuniteta

Ljudski imunološki sistem se veoma razlikuje od imunološkog sistema ajkule. Naš imunološki sistem je izuzetno kompleksan, verovatno sa razlogom. Za razliku od njega, imunološki sistem ajkule je prilično jednostavan, a naučnici ga smatraju gotovo savršenim. Ajkulina jetra, koja čini 25% njene telesne težine, proizvodi sve komponente za njen imunološki sistem. Produkt toga je da ajkula nikada ne oboleva, održava svoje zdravlje kroz ceo život, i doživljava duboku starost.
Pomoćna terapija kod kancera

Pomoćna terapija uljem iz ajkuline jetre kod kancera dokazana je tokom više od 60 god.istraživanja na Novom Zelandu, u Japanu i Evropi. Naučnici su otkrili da se davanjem AKG-a (glavnog sastojka Ajkusa) obolelima od kancera pre, za vreme i nakon tretmana radijacijom, smanjuje rapidno i opasno opadanje broja belih krvnih zrnaca (leukopenija), što je česta kontraindikacija u ovom tretmanu. Za pacijente izložene radijaciji je takođe bitna činjenica da AKG stimuliše proizvodnju krvnih pločica, neophodnih za zgrušavanje krvi i prestanak krvarenja za vreme tretmana radijacijom. AKG takođe smanjuje
pad broja belih krvnih zrnaca koje izaziva hemoterapija i ublažava njene posledice. Konačno, AKG povećava proizvodnju tipova belih krvnih zrnaca koji uništavaju viruse. Ovaj rezultat čini AKG efektivnim kao sveopšti stabilizator imunološkog sistema koji normalizuje funkcije koštane srži. Ovi rezultati imaju veliku važnost u sprečavanju infekcije i unapređenju lečenja ljudi. Preporučena dnevna doza: 6 kapsula od 500 mg.

Ajkus sastav:

1 kapsula Ajkusa sadrži 500 mg ulja iz ajkuline jetre. Postotak AKG-a u svakoj kapsuli iznosi 20-22%, odnosno, od 100-110 mg alkoksiglicerola(AKG-a).
AKG je jedini antioksidans koji prodire kroz membranu ćelije i čisti je od slobodnih radikala. Slobodni radikali vrše transmutaciju jezgra ćelije, a samo jedna mutirana ćelija je dovoljna da izazove kancer...AKG je glavni sastojak i ljudskog majčinog mleka, koje kod novorođenčadi stvara zaštitu od virusa i bakterija dok oni sami ne razviju sopstvene odbrambene ćelije. Majčino mleko sadrži 10 puta veću koncentraciju AKG-a od kravljeg mleka, a ulje iz ajkuline jetre
AJKUS ima 2 puta više AKG-a od majčinog mleka! Ulje iz ajkuline jetre je najveći prirodni izvor alkoksiglicerola. Ajkus ulje iz ajkuline jetre je tehnološki prečišćeno i ne sadrži nezasićene masne kiseline Omegu 3 (EPA i DHA masne kiseline), Omegu 6 i Omegu 9, kao ni vitamine A i D čijim prekomernim unosom može doći do hipervitaminoze. Takođe ne sadrži DDT i PCB, teške metale, kao ni holesterol, konzervanse, boje ili aditive. Ajkus je dobijen isključivo fizičkom preradom, nije hemijski obrađen.

Ajkus ostala primena:

Alergije
Stres i depresija
Povišen krvni pritisak
Koronarna i kardiovaskularna oboljenja
Reguliše broj limfocita(T ćelija)
Za vreme hemoterapije
U postoperativnom periodu
Posledica radijacije

Ajkus način upotrebe i doziranje:

Preventiva:
Odrasli: Treba uzimati 1- 2 kapsule od 500 mg dnevno, najbolje uveče pred spavanje, jer je tada sposobnost apsorpcije organizma najveća.
Deca: 1 kapsula od 500 mg dnevno..

Bbolesti:
Odrasli: Ukoliko se počne sa korišćenjem kada je organizam već oboleo, da bi Ajkus pomogao organizmu da nadjača neprijatelja, potrebno je uzimati 4-6 kapsula od 500 mg dnevno. Time se znatno skraćuje i vreme oporavka i jača organizam obolelog.
Deca: Kod dece, i u slučaju bolesti dovoljno je uzimati 1 kapsulu od 500 mg dnevno u dužem vremenskom periodu.

Napomena

Bebe i mala deca mogu slobodno koristiti Ajkus, budući da je on potpuno prirodan proizvod isključivo fizički obrađen, ne hemijski tretiran. Mala deca mogu da ga uzimaju oralno, a bebe koje ne sisaju one koja sisaju dobijaju sve potrebne sastojke preko majčinog mleka) mogu ga slobodno koristiti tako što se sadržaj kapsule uspete bebi u hranu ( čaj, sok, mleko )... Bebe i mala deca 1 kapsula od 500mg Ajkusa. Trudnice i dojilje mogu slobodno koristiti Ajkus ulje iz ajkuline jetre jer je ono prirodan proizvod, isključivo fizički obrađen, ne hemijski tretiran i bogat je AKG-om koje je preko potrebno novorođenčetu koje razvija sopstveni imunološki sistem, a i da bi trudnice održale svoj imunitet na najvišem mogućem nivou.